reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

oj cos sie zaczyna dziac!:tak:
Kociata kciuki zacisniete:tak::-)Powodzenia

Dostalam dzisiaj smsa od Survivor:
"Hej! Dzieki za gratulacje i sorry,ze odpowiadam dopiero teraz,ale dosc ciezko dochodzilam do siebie po cc.Za to Florka jest aniolkiem: pieknie je z cyca,smokiem tez nie gardzi i w ogole nie placze-jedyny mankament to to,ze wyglada jak klon mojego meza:) usciski"

U nas tylko 2 pary spioszkow na 56cm sa w sam raz,a reszta ciut za duze,a niby rozmiar ten sam.

reklama
Kociata ojoj trzymamy mocno kciuki za Ciebie i Malenka :-) jak super,ze Mala bedzie juz z Wami- coraz bardziej zaczynam zazdroscic:-p POWODZONKA!!!
survivor
super ze z Florki taki aniolek :-) dochodz szybciutko do siebie bo czekamy tu na Ciebie !! :-)

a u mnie cisza,mam nadzieje ze przed burza:-Djeju Dziewczyny jak ja juz chce tylic moja Tosienke :-)

Kociata do dzieła i trzymam kciuki!:tak:
survivor fajnie że mała grzeczna , oby tak dalej. Dochodź do siebie i wracaj do nas!:-D
Oj dziewczyny jak ja wam już zazdroszcze tych maluszków:tak:ale u mnie nadal cisza i jakaś senna jestem, także dzisiaj nici z mycia okien bo mi sie nadzwyczajnie nie chce:-Drobie tylko obiadek i ide przeleżeć ca ły dzień hehe

Sylcia no to w poniedziałek za ciebie bedziemy trzymać kciuki!

no ja zdaje sie "przechwaliłam" brak jakichkolwiek objawów- dziś najchetniej nie ruszlabym sie z lozka i nie zmieniala pozycji, tak mnie ciagnie szyjka i napitala spojenie ze ledwo sie ruszam:-(

Kociata trzymaj sie i daj znać jak dzidziolek będzie na świecie:tak:
Surv, super że Florcia taka kochaniutka.Wracaj do nas szybko!

Renia, Kociata, trzymam kciuki mocno :tak:

hyhyhy moja w szpitalu tez byla aniolek ;-) teraz te jest, ale z rozkami :-D

Haszi, moja najwieksza a do dzis mamy rozmiar 56 wiec nie boj zaby, napewno sie przydadza

Andziaa juz niedlugo :tak:

kolejna wiadomosc od Survivor:
"Ja juz w miare ok,pierwsze 2 dni byly traumatyczne,ale jutro bedziemy juz w domku.Trzymajcie sie cieplutko"

reklama
Kociata i ja dolaczam do trzymania kciukow!!!Wszsytko bedzie dobrze!Powodzenia:tak:

Mnie wczoraj wieczorem dopadly jakies straszne bole plecow, bylo mi niedobrze i pogonilo mnie ostro do toalety:baffled:ale nocka przespana, no i tylko jestem taka snieta, bo pogoda nie rozpieszcza:no:mama mowi ze mam metne oczy i cos zaczyna sie dziac:szok:oby tak bo ja juz chce byc po, a jutro pelnia hihihihi:rofl:

Do góry