reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Juz jedna kapiel bralam i rzeczywiscie nie przeszlo:confused: mnie jedynie dziwi, ze nie odczuwam przy tym zadnego bolu,nawet leciutkiego, oprocz dyskomfortu, bo uczucie jest takie jakby ktos na brzuch polozyl mi wielki glaz -nic... nawet najmniejszego boliku-po prostu zglupialam :-) na razie siedze spokojnie i czekam na jakies rozwiniecie, o ile bedzie takowe :-)

Renia ogromne gratulacje!oj nie poczekałaś na mnie he he a ja liczyłam na spotkanie na porodówce:-D:-D

Andziaa może zmierz odstepy czasu pomiedzy tymi twardnieniami, w sumie rzeczywiście dziwne:confused:też bym nie wiedziała co robić

co do tych objawów to ja czuje jakby mi sie tak mały mocno wypinał- nic nie boli ale czuje taki dyskomfort, za to plecy mnie bolą u dołu (tak mnie bolały przy miesiączce) czasami coś mnie zakłuje u dołu brzucha no i WC to ja też odwiedzam .Ale wszyscy mi mówią że ma boleć to ja czekam aż bedzie mnie coś bolało:-Dumyłam jedno okno w pokoju bo ile można siedzieć:-D

Mamusiasynusia została przyjęta do szpitala, chyba jutro ma mieć wywoływany poród, a jeśli jutro się nie uda to będą pewnie ponawiać próby.Może czekać nawet do 2 tygodni.

Mamusiasynusia ja życzę szybkiego rozwiązania. Trzymam kciuki. :tak:

Andziaa ty jedz do tego szpitala!!! mam dziwne wrazenie ze dzis urodzisz, a jesli to falszywy alarm to chociaz sprawdza co sie dzieje

Mamusiasynusia też życze szybkiego porodu żeby cie tam nie trzymali w nieskonczonosc

andzia ty się lepiej szykuj wody jak zaczną odchodzić to albo maja hlusnąc albo cały czas lecieć pomalutku mocz zatrzymasz jak ściśniesz a wód nie . Ja tak miałam przy Natce coprawda w nocy troche sie polało póżniej leciutko siączyło wiec rano udałam sie do lekarza i okazało sie ze mam rozwarcie na 4palce a ja nic nie czułam a ty do tego masz jakieś symptomy porodu. Ja w efekcie po 2 dniach miałam wywoływany poród choć był to 38tc.
Na twoim miejscu byłabym w gotowości.
Fajnie że mamy znowu chłopczyka Gratulacje ciekawe czy jeszcze ktoś dołączy do nas dzisiaj bo ja odpadam

Wlasnie zadzwonialm do Macka by przyjechal z pracy i pojdziemy za 40min bedzie. Ja sie boje jedynie ze mnie ochrzania w tym szpitalu, ze sikam i nie trzymam moczu i z taka bzdura do nich jade:baffled:

reklama
Do góry