• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

Liwus nie zamartwiaj się na zapas,jak mamusi się martwi to podobno dziecko to odczuwa.WSZYSTKO musi być ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Ja mam badanie 09.01 jakieś takie bardzo dokładne bo muszę iść na nie do szpitala na USG.Koleżanka miała niedawno robione w tym samym miejscu co ja to mówiła że 20 min trwało.
Może już będziemy widzieć płeć czy chłopczyk czy dziewczynka:-)

reklama
Witam, zaczęłam czytać wątek i jestem na 11 stronie. Tymczasem kilka myśli, które mi się nasunęły:
- kawę ograniczyłam wcześniej, a teraz nie piję ze względu na zgagę; popijam herbatki owocowe, mleko, sok porzeczkowy;
- tak jak dotychczas chodzę na fitness;
- karty ciążowej jeszcze mi nie założono, w poniedziałek dostałam skierowanie na badania krwi i moczu; pierwsze usg mam za sobą;
- w pierwszej ciąży czytałam "W oczekiwaniu na dziecku" i znajdowałam tam odpowiedzi na dręczące mnie pytania.
Tymczasem tyle, wracam do lektury :-)

Jestem na 20 stronie:
- dyrektorkę poinformowałam o ciąży półtora tygodnia temu; bardzo dobrze to przyjęła - mówiła o zastępstwie na czas urlopu macierzyńskiego (a umowę mam do końca sierpnia, więc będzie dobrze);
- gdy urodziła się Jagienka, postanowiliśmy, że jej rodzeństwo pojawi się gdy maleńka będzie miała trzy latka - udało się z małym poślizgiem, bo liczyłam na maj albo czerwiec;
- aha, mam 28 lat, mieszkam w Hajnówce, małej mieścinie na wschodzie Polski, na skraju Puszczy Białowieskiej.

Czesc justine, troche czasu zajmie Ci przeczytanie calego watku:-D:-D:-D
Ale mysle, ze warto:-):-):-)
Jestem tez na forum dla blizniaczek ale to zdecydowanie jest fajniejsze!!!:tak:

Hej:)
Wszystkiego dobrego w nowym roku.:tak::tak::tak:
Moje święta to łóżeczko i leki. Pochorowałam zdrowo i teraz martwię się oczywiście czy wszystko jest ok. Wizyta dopiero 10.01 a ja już nie mogę się doczekać.
Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

reklama
hej dziewczynki

renek pogratuluje tu, bo jeszcze tego nie zrobilam
super ze blizniaki!!! kurcze podziwiam, ja jestem przerazona jednym :szok:

u mnie totalna masakra
czuje sie fatalinie
slaba i nie do zycia
nie jem, nie spie, nie mam na nic sily

Nowe wątki

reklama
reklama