reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

renia ten basen jest gdzieś koło Silesi ale dokłądnie nie wiem, koleżanka siostry chodziła,ale dla mnie to troche daleko

no a o wakacjach to też mi sie marzy hehe

reklama
kicrym ja bez względu na odległość chcę chodzić z Tymkiem i mój mąż też bardzo jest za:-) no i dzięki za namiar - muszę się więcej wywiedzieć:tak:

Moje dziecko chyba zapadło na jesienną depresję:baffled: Od dwóch dni marudna jak rzadko, nawet nie ryczy przeraźliwie tylko się żali - tym gorzej, bo syrenę można przeczekać, a jak mi cicho kwęka i pochlipuje, to serce się kraje....:-( Nie mam pojęcia o co chodzi, bo brzuszek przesadnie nie boli (aczkolwiek kupy 2 dni nie było), reszta człowieka też wygląda zdrowo, więc pozostaje ból istnienia;-)

Skutki pozytywne są takie, że ponieważ i tak Flora wymaga ciągłego towarzyszenia, to ćwiczymy na maksa leżenie na brzuszku i dziś pierwszy raz udało jej się unieść głowę i ją utrzymać całe 10 sekund:-) - minę przy tym miała, jakby 100 kg sztangę dźwigała i potem 10 minut żaliła się, że mamusia wredna, ale efekt jest;-) Tym bardziej mnie to cieszy, że dziś po obdzwonieniu wszystkich dobrych neurologów udało mi się ją zapisać na listę oczekującą z numerem...uwaga...898:szok: Pani zapisująca pocieszyła, że pewnie już pod koniec października dostaniemy się do lekarza...ciekawe, gdzie idą rodzice dzieci, które wymagają pilniejszej konsultacji niż Flora....:baffled:

Moja też dzis pięknie głowke trzymała i to bardzo wysoko...głowa w górze i częsc tłowia:-) aczkolwiek potem też był zal do mamy że na takie męki skazuje:-) ale pięknie trzymała, pierwszy raz tak ładnie, a to pewnie dlatego że dobrze jej rączki ułozyłam, blizej głowki i ładnie sie na nich podparła. My do neurologa na 23 wrzesnia mamy wizytę a zapisywałam sie w połowie lipca:szok: wiec też 2 miesiące czekania, jak obdzwoniłam inne warszawskie szpitale to proponowali grudzien lub przyszły rok:szok::szok: tak to własnie państwowo wyglada. Obawiam sie że podobnie będzie jeśli rehabilitacja będzie potrzebna, oby nie było takiej konieczności.
Ja jutro wyjezdżam na wieś do babć wiec do 20 września mogę być nieobecna .....chociaż moja mama ma loptopa i net, ale nie wiem czy tam będę miała czas żeby usiaść do kompa. Zobaczymy jak będzie...

Dzisiaj bylismy w Ambasadzie po odbior paszportu dla mojego dziecka. Mala jest juz prawdziwa obywatelka Polski:-D.
Poza tym caly dzien spi, dodam, ze w nocy tez spala, placze tylko jak jest glodna. Wiec lepiej byc nie moze (oby nie zapeszac).
Ja posprzatalam caly dom i zaraz padne...

Jak czesto kapiecie dzieci? Codziennie? Bo ja nie i moja mama jest tym bardzo zgorszona;-).

reklama
Do góry