reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Ja to już nielugo łysa będe. W tą sobote ide obciąć włosy, aby je troszke wzmocnić, bo nie dośc, że wypadają to siano mam na głowie. Teraz nawet na klawiaturze włosa znalazłam.

ja troche scielam,ale nie pomoglo:no:

Wlasnie dostalam sms od Renka:
"Obecnie jestesmy na etapie zabkowania,Macius ma juz dwa,a Jas wlasnie marudzi i moze jutro tez bedzie posiadaczemzabkow :) waza: Jas prawie 8kg a Maciek caly czas o ok 0,5kg jest lzejszy.Poza tym jestesmy zdrowi.Jeszcze karmie piersia!Jedno karmienie po 240 ml w nocy,ale juz mysle,ze to koncowka,bo juz nie mam sily sciagac.Odezwe sie napewno niebawem jak mama pojedzie,bo jeszcze jest ostatni tydzien,22 odlatuje i zostane sama i mam nadzieje,ze dam rade i ze bede miala wiecej czasu to bede zagladac na forum:) Pozdrawiam serdecznie"

Ostatnia edycja:
Wszystkiego naj,naj dla kolejnych 4-mcznych dzieciaczków - IKI, MAKSIA, MICHALINKI I ADASIA:-):-D
Mam nadzieję ze nikogo nie pominęłam.
My juz od 7:00 na nogach i po basenie, mała dzis pieknie pływała w pływaczkach oczywiście lekko podtrzymywana przez mamusię. Super było. Miłej soboty i słoneczka dużo ( w wawie narazie brak słońca :-( )

Ja równiez przyłączam sie z życzeniami dla naszej :-):-):-):-):-):-):-)
CZTEROMIESIĘCZNEJ CZWÓRKI
(IKUSIA,MICHALINKA, ADAŚ I MAKSIU)
▒▒▒██▒▒▒▒███▒▒▒▒██
▒▒▒█▓▓█▒██▓▓▓██▒█▓▓█
▒▒█▓▒▒▓█▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▓█
▒▒█▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓█
▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒█▓▓█▓▓▓▓▓▓█▓▓▓█
▒▒▒▒█▓▓██▓▓▓▓▓██▓▓█
▒▒▒█▓▓▓▓▒▒█▓█▒▒▓▓▓▓█
▒▒█▓▓▒▒▓▒▒███▒▒▓▒▒▓▓█
▒▒█▓▓▒▒▓▒▒▒█▒▒▒▓▒▒▓▓█
▒▒█▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒█▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
▒▒█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
▒█▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█▓▓▓█
█▓▓▓█▓▒▒▒██▒██▒▒▒▓█▓▓▓
▓▓▓█▓▓▒▒█▓▓█▓▓█▒▒▓▓█▓▓
█▓▓█▓▒▒▒█▓▓▓▓▓█▒▒▒▓█▓▓
▓▓█▓▓▒▒▒▒█▓▓▓█▒▒▒▒▓▓█▓▓
▓▓█▓▓▒▒▒▒▒█▓█▒▒▒▒▒▓▓█▓▓
███▓▓▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▓▓███
▒▒█▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█
▒▒▒█▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█
▒▒▒█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
▒▒▒▒█▓▓▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓█
▒▒████▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓████​

Ostatnia edycja:
super, ze u Renek wszystko dobrze
dzielna kobitka i pięknie odchowuje swoje skarby - spore chłopaki:-) gorąco pozdrawiam:-)
a naszym milusińskim z okazji 4 miesięcy - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka:-D

reklama
Do góry