post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Mały jest średnio zadowolony, a ja niedługo ukatrupie M tak mnie wkurza
strasznie tęsknię za BB a neta będę miała dopiero po Nowym Roku:-( na razie musi mi wystarczyć ekspresowe podczytanie Was (chociaż jednego wątku) u Mamy - Mama od poniedziałku jest w domu;-) Mały ma straszną marudę i czasem brakuje mi tego tłumu ludzi chętnyego do pobawienia Antka
wszelkie zaległości postaram się nadrobić jak już internet będę miała w domu, a teraz tylko będę zaglądać co jakis czas
napiszę Wam tylko, że Antosiowi cycuś nie stracza i muszę mu dawać jakieś inne jedzonka, najnowsze przysmaki to kaszka na gęsto, chrupki kukurydziane oraz biszkoty - te dwa ostatnie przysmaki mają skład który pozostawia wiele do życzenia, ale chyba cukru czy soli nie da rady uniknąć
życzę Wszystkim Mamusiom i Bobaskom zdrówka, pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia niedługo