Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Radzik bardzo dziekuje za zyczonka z okazji 5mca...dopiero był 4ty ehhhh a mama była zalatana, bo siostra sie broniłą i przyjechala na kilka dni do Polski,wiec wiekszosc czasu spedzamy razem, dzis pojedziemy zobaczec salę na jej wesele,oby sie udało,pozdrawiam
Ja sie szykuje na drugie urodziny corki mojej kuzynki dla Miska to pierwsze take "powazne" impresso w zyciu ;-)oby byl grzeczny i w ramch prezentu nie dal konceru operowego;-):-)Milego weekendu dla Was :-)
Magdzik wszystkiego najlepszego!
Dziekuje za życzenia, imprezy nie było bo byłam...............na studiach
Krew pobiera sie z palca, byłam z Kuba na pobieraniu krwi w czwrtek i tak mu własnie pobierali, mały nie płakał ale było to straszne, pielegniarka 4 razy zmieniała rękawiczki, bo mały tak zaciskał piąstke ze krew lała sie po rekawuczce a nie do tej fioleczki
Kicrym spóźnione życzonka Tobie ślę, niech wszystko co piękne i upragnione w Twoim życiu będzie spełnione Magdzik życzę Tobie i Wam spełnienia wszystkich skrytych marzeń , w życiu pomyślnego toku zdarzeń :-) oraz wytrawłości i satysfakcji z mężusia ;-)
Jeśli chodzi o pobieranie krewki z głowki, to pamietam jak w szpitalu po urodzeniu panie pielęgniarki mi tłumaczyły dlaczego krew pobierana jest z główki - ponieważ najlepiej widać zyłki i to jest absolutnie bezpieczne. Niewiem tylko jak teraz (w końcu nasze bąble to duże już człowieki ;-)) czy z gówki się pobiera.
Magdzik STO LAT I WSZELKIEJ POCIECHY ZE ŚLICZNEJ CÓRUNI
ja właśnie czekam na M jest już w pracy ponad 14 h i zaczynam się martwić Mały mi dzisiaj szalał przy kąpieli, ale już śpi i ma nadzieję, że obudzi się tak jak wczoraj o 3,30 miłego wieczoru