reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
kicrym 100 lat!!!
pociechy z Kubulka i szybkiej obrony cobyś miała weekendy już tylko dla Was

wszystkim kończącym ostatnimi czasy 5 miesięcy - zdrówka
my zajęci okropnie
przeprowadzeni ale jeszcze nie do końca rozpakowani
dzis juz nie mam siły sprzatać więc zmykam spać zeby jutro z nowym powerem zabrać się za mopa

Kicrym dużo zdrówka sił i cierpliwości!!!!!1:)
dziewczyny czy u takich małych brzdaców jak nasze krew pobiera sie z glówki??? czeka nas zrobienie morfologii i juz sie boje

W drugi dzien swiat mamy chrzciny Fisiela:tak: Dziewczyny ile sie daje ksiedzu? .Na parafii powiedzieli mi co laska ;-) ,ale napawde nie wiem ile dac

Andula, myśmy dali 50 albo 100 PLN - nie pamiętam, bo nie ja dawałam..

Magdzik - dużo cierpliwości, sił i spokoju ducha, bys w pełni mogła cieszyć się małą Julką no i dużo optymizmu z okazji okrągłej rocznicy urodzin:-)

No i tradycyjny wirtualny prezent alkoholowy:-)

Załączniki

• szampan.jpg
    szampan.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 18
Rudka Michal w szpitalu mial pobierane z raczki wenflony czesto sa w glowkach bo malutkim dzieciom ciezko zyle znalez i sie wkloc:tak:

reklama
kicrym spoznione zyczenia urodzinowe, cierpliwosci przy synku i pociechy z meza;-)
Madzik wszystkiego naj z okazji urodzin pociechy z Julki i pomocnego meza:-)

Do góry