reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

W weekandy cisza u nas straszna....
ja wczoraj miałam ksiedza około 17:00, potem wpadła koleżanka, posiedziała do 22:00, potem już myk spać poleciałam.
Dzis od rana robota wre, wyszorowałam piekarnik bo jak coś piekłam to śmierdziało spalenizną, a dzis goscie wpadają i szaszłyki będę piec więc nie chce mieszkania z dymem puścic.
Młoda pospała z 20 min i juz cos tam nogami wali, a M po zakupach pojechał na piłkę...
jutro odpocznę, a jutro szczepienie mamy, oby młoda dobrze je ziosła.
Surv - zdrówka dla Ciebie i całej rodzinki!!

reklama
cisza straszna weekendowa
ale to oznacza chyba tylko odpoczywanie:tak:
tosika ale cuda opisujesz - no i jak coś to jestem za abyś to Ty walczyła o miłe miejscówki dla forumowych mam jak już kiedyś udałoby nam się spotkać:-)
surv zdrowia dla rodzinki
Marcik - milupa super ale nigdzie nie widziałam
a my dziś zwolnieni z obiadu gotowania z okazji półrocza idziemy z młodym do restauracji:tak:
p.s. dziekujemy za zyczenia

Spóźnione życzenia dla naszych półroczniaczków!!!
My ostatni dzień u teściów po południu wracamy do domu,z jednej strony się ciesze bo wiadomo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej,a z drugiej to teściu tak się zajmuje Maksem że ja praktycznie mogła bym nic nie robić.On by mógł nie jedną mamę nauczyć.Ma tyle cierpliwości,potrafi wymyślać tyle zabaw,na spacerki z małym chodzi,karmi go deserkami,robił dla niego kisielek.Mogła bym tak jeszcze wymieniać.Skarb.Już wczoraj mówił że znowu mu się będzie bardzo tęsknić.Pewnie się zobaczymy dopiero za 2 tyg albo za miesiąc.
Ja jutro do pracy na 3 godzinki a mama przychodzi do Maksa.
Za moją mamą też mi się tęskni.
Trochę jestem zła na siebie bo nie zamówiłam tych kalendarzy na dzień babci a teraz to już za późno.Trzeba będzie coś innego wymyślić.Chyba jakieś ładne zdjęcie wybiorę Maksa i dedykację na nim jakąś napiszemy,fajną ramkę i tyle.Nic innego mi do głowy nie przychodzi.
Tosika ale Ci fajnie z tym masażem.Taki wyjazd dobrze zrobi.My w tym Szczyrku byliśmy 3 dni ale jednak człowiek się oderwał od rzeczywistości.Następny wyjazd może na długi weekend w Bieszczady.
Surv szkoda że ta z tymi domami ciężko ale bądźcie cierpliwi na pewno coś znajdziecie.My się zaręczyliśmy w Górach Sowich dokładnie w Michałkowej
Ja to miałam romantyczne zaręczyny w powyciąganych dresach i z puszką piwa w plecaku;-)

My dziś dotleniliśmy się na spacerku w lesie. Ale było fajnie. Poza tym leniwie.
Co do zaręczyn - u nas było w Zakopanem. Potem musieliśmy iść do apteki, bo tak mnie głowa rozbolała z wrażenia :-p

Antonio - zdróweczka!!!!
Goście właśnie wyszli, padnięta jestem....młodej sie poprzestawiały drzemki i najpierw spała od 11::00- 14:00, potem zasnęła 0 16:30 i obudziłam ją o 18:30...
wyczuła że goście są i nie chciała przeszkadzać:-)

reklama
Do góry