reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

a jak wpadnie jakis pokret i zacznie nam napierdzielac spam zeby wyrobic norme? tez mu damy dostep? :-p

No wlasnie, nie jest problemem napisanie 300 czy 400 postow w 2 tygodnie. Wedlug mnie nowa osoba powinna z nami pisac przez okreslony czas np. co najmniej 2-3 miesiace i wtedy mozna sie zastanowic.

Pabla- ja od weekendu mam wisielczy humor i nie wiem co z tym zrobic...brrr.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co poniekąd Roni ma rację, psycholi i pokrętów u nas niestety dużo i na pierwszy rzut oka (w tym przypaku myszki) wydaje ci się ok. Ja miałam kiedyś doczynienia parę razy z takimi ludź ale to może opiszę wam na zamkniętym...
ale takie osoby bardzo szybko można namierzyć, czytając ich posty....Ale wedle zasady człowiek przezorny zawsze ubezpieczony, trzeba chuchać na zimne:tak:

Popieram pomysł Pabli. I uważam że osoba musi być aktywna co najmniej 2-3 miesiące żeby wogole zacząć rozważać kandydature do zamknietego.

Pisać...
I pomysł Pabli mi się podoba - po kilkumiesięcznym pisaniu, nawet jak dana osoba nie wyrobi liczby postów, można się zorientować, z kim ma się do czynienia. Oczywiście, że można wykonać ściemę total, jak niedawna afera z Zielono_mi, ale przed tym sie nie zabezpieczymy, natomiast możemy jednak polegać na naszych subiektywnych odczuciach i jeśli coś nam się w mowej osobie nie podoba, to dostępu nie udzielamy i tyle. Tak naprawdę i bez niego mozna w naszym życiu lipcowych dzieciaków uczestniczych w wątkach otwartych, a na zamknięty trzeba sobie zasłużyć:tak:

Pabla, Beaa, ja też od paru dni mam mega wku****, dobiła mnie choroba małej i szereg innych uciążliwości, ale minie nam to....wiosna idzie, przynajmniej we Wro:tak: I raz jeszcze dziękuję za wszystkie życzenia - wieczorkiem wirtualna impreza, jak mi szpital polowy pozwoli....a jak nie to pijcie beze mnie:-D

reklama
Do góry