reklama

Lipiec 2008

Dziękuję wszystkim za pamięć! winko oczywiście będzie, wieczorkiem po ostatnim karmieniu - zapraszam:-D

Kate, bardzo Ci współczuję! Mam nadzieję, że babcia bardzo nie cierpi, a i Wy zdołacie jakoś przez tę trudną sytuację przejść:-(

Pabla, no to Ty nieprzeciętnym niemowlęciem byłaś:-D A może kiedyś dzieciaki szybciej się rozwijały, bo ja też mam zdjęcie ze żłobka (tak, też jestem ofiarą tej strasznej instytucji:-D) i na nim mając 7 miesięcy siedzę jak dorosły, nie to co moja łamaga:-p

reklama
Surv......sto lat sto lat:-):-):-)
Robisz imprezę ??? fajnie. Ja za winko dziękuję ale mogłabyś jakieś fajne jedzonko zrobić:tak::tak::tak::tak::tak::tak:...oczywiście na ostro i bez mięska.... (marudzę????? eeeee wydaje Ci się):-D
Florka Ty to wiesz jak mamę stymulować do działania:-)

Jestem za odnośnie blokady zamknietego dla Marcik. W zasadzie to nawet nie byłam ZA żeby dostęp miała :-p ale zdania nie wyraziłam swojego więc nie mam pretensji do nikogo:tak:

reklama
sto lat, sto lat!!! grzecznego dzieciatka, meza, duzo zdrowka i znalezienia domku

klase czlowieka mniej wiecej poznaje sie po tym nie jak zaczyna, a jak konczy ;-) mi jest nie zal, bo przynajmniej mam ochote tu pisac
no i oczywiscie jestem za zamknieciem (i w ogole bylabym za nie otwieraniem juz dla nikogo :-p ale robcie jak chcecie ;-))

Andula, na naszym watku Marcik przetarla szlak, ale takich osob jest wiecej i mysle ze nie chodzilo o roznice zdan a o troche cos innego
tez czesto mam inne zdanie, ale nie wpieram ze mam tylko racje, jestem naj, och, ach, moje dziecko jest piekniejsze od Waszych, i madrzejsze i w ogole wszystkie swoje dzieci zle wychowujecie, a jak oddacie do zlobka to jestescie wyrodne bo JA mam zle wspomnienia i z nosa wyciagne, a sie podziele, bo jestem taka super i tak sie poswiecam (prosil ja ktos o posiwecanie, chyba dzieci tego nie wymagaja...) nie tedy droga
moim zdaniem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry