reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Na zamknietym pozwoliłam sobie załozyć nowy wątek spotkaniowy, bo nam się temat rozmywa, a ja się już nakręciłam na letni wyjazd i spotkanie:-D:-D

Antosia dziękuje ślicznie za życzonka i zaprasza wszystkie wspaniałe ciocie i swoich funfli na muffinki jagodowe (bo tylko to jej mama umie piec;-)):-):-)
I my skladamy najlepsze, najgorętsze życzenia dla Kubusia - półroczniaczka!!

Może do tego czasu ktoś mnie zatrudni :-(

Liwus jak dobrze pójdzie to będziesz miała fajną szefową:-p
Łobuzico jedna chcesz mnie tu konkurencje na mazury ściągnąć?? hehehhe

Ostatnia edycja:
Mnóstwo Buziaków dla Wszystkich Półroczniaków:rofl2::rofl2::rofl2:

miałam kiepską niedzielę:baffled: byłam u Babci w szpitalu:-( bardzo źle wygląda i widać po Niej, że ma już tej męczarni dość i czeka na koniec:-( jakoś ta myśl do mnie nie dociera:-( ale muszę się trzymać:sorry2:
Liwus gratuluje przeprowadzki;-)

Kate trzymaj się kochana,życzę powrotu do zdrowia dla Twojej babci.
Kubuś i Antosia wszystkiego najlepszego!!!!
Liwus super takie mieszkanko,marzy mi się taki metraż,my mamy maleńkie po 45 m ale ciasne i własne więc jestem i tak szczęśliwa że nie mieszkamy z rodzicami.
Pabla to dużo spadło oprocentowanie,my jeszcze do tej pory nie dostaliśmy z banku ile nam spadło,dziwne

Antosia dziękuje ślicznie za życzonka i zaprasza wszystkie wspaniałe ciocie i swoich funfli na muffinki jagodowe (bo tylko to jej mama umie piec;-)):-):-)
I my skladamy najlepsze, najgorętsze życzenia dla Kubusia - półroczniaczka!!

Liwus jak dobrze pójdzie to będziesz miała fajną szefową:-p
Łobuzico jedna chcesz mnie tu konkurencje na mazury ściągnąć?? hehehhe

Tosika trzymam Cię za słowo :-D i już się pocichaczu cieszę z fajnej szefowej :happy: A co do Twoich mufffffffinek to miód w gębie dziewczyny. Na spotkaniu naszym będzie trzeba Tosikę zmusić żeby w jakiś sposób zrobiła je to zobaczycie jakie to pyszności ...

reklama
Kate - trzymaj sie Kochana!!
Kamu - ja mam oprocentowanie korygowane co 3 mce, zawsze 18-go, tego dnia kiedy kredyt był uruchamiany. I zawsze libor mi zmieniają na taki, jaki jest danego dnia. Ostatnią zmianę miałam 18 października no i teraz 18 stycznia, ja też jeszcze nie dostałam pisma ale juz sprawdziłam na swoim kredycie w necie jak sytuacja wygląda. Rata spadła mi z 524 chf na 388 chf.....oj, żeby jeszcze franek był za 2 zł:sorry2:

Do góry