reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Kate...no to ładnie....Antek daj radę.:tak:....a chodziło mi bardziej o to czy smarujesz do oklepywania jakimś szpirytusem albo czymś????

reklama
Kate, zdrowia Babci życzę!
Andula, ja wczoraj byłam na imprezce w pracy ( a że ponad rok nie pracuję, to była to spora atrakcja). Dzieci najpierw były z moją mamą, a potem z M. Odległość żadna, bo w 5 minut mogłam być w domu, jakby co, ale pięknie sobie poradzili. Julka pierwszy raz zasnęła bez wieczornej piersi. Zjadła odciągnięte mleko zagęszczone kaszką - a jedzenie idzie nam raczej słabo. Tatuś nawet sam Córcię wykąpał - ja ostatnio nie mam odwagi na takie wyczyny przy jej wygibasach wodnych. Zupełnie nie miałam wyrzutów, że ich zostawiłam. Wręcz uważałam, że mi się to należy, jak psu spacer. Baw się dobrze!
Tosika, też mamy dzisiaj księdza. Michała pewnie nie będzie i tak się zastanawiam czy przyjmować go u siebie na górze, czy zjeść na dół do mamy, gdzie na pewno posiedzi dłużej.

Bawilam sie super nie bylo duzo osob zaledwie 8 ale kurcze czasami przez miesiac tyle sie nie nasmieje co wczoraj super sa takie spotkania po latch wspomnienia itd ah :-)

Kate jeszcze raz zdrowka dla babci i Antonia.Ja niestety babci ani dziadka juz nie mam:no: Mama mojego taty zmarla jak mialam 7lat.Byla dardzo kochana. Mama mojej mamy zmarla jeszcze przed moim urodzeniem.Wiec mialam babcie ale kotko:-(.
Andula ale Ci fajnie.
KasiaDe fajnie byloby sie spodkac:tak:Ja jeszcze nie wiem kiedy dokladnie bedziemy tam jechac.Ale dam Ci znac.
kircym wyrazy wspolczucia.Dzis rano zmarl nagle mojego szwagra tata.Wczoraj bolala Go glowa przyjechal do niego lekarz i przepisal mu leki przeciw bolowe a rano zmar:-(Nie wiadomo co to bylo za kilka dni sie dowiedza.Znalam Go, jest mi przykro, ale na pogrzeb nie pojde.

Andula a nie mówilamuper!!:-D

Wiecie, ze ksiądz doszedł wczoraj dopiero o 21szej:szok: i pierwsze co powiedział po wszelkich odprawionym modłach : kurde (te słowo przeoczyłam ale mój Kornel zapamiętał:-p) ale macie wyciechaną kuchnię:szok::-):szok::-D:-D:-D:-D niezłe słownictwo co, ale ksiądz był boski:-p

Ale tu dziś pustki.My w tym tygodniu tez przyjmowaliśmy księdza,pierwszy raz na nowym mieszkaniu.Ale był bardzo fajny,milo się rozmawiało,nawet nabrałam ochoty aby robić chrzciny w tym kościele.Wcześniej chciałam robić w tym co braliśmy ślub.Może przekonam mojego męża

reklama
Do góry