reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Andula nic sie o Misia nie martw babcia sie nim zajmnie,a Ty troche odpoczniesz.
KATE wspolczuje choroby w rodzinie.Sama to przezywalam niedawno...
KasiaDe jedziemy do mojego G kolegi rodzicow na wioske ktora sie nazywa Ciezkowice.

reklama
Kate współczuję ci bardzo kochana!!Izobaczysz ściskam mocno, zobaczysz wszystko będzie dobrze. Ja swoją ukochaną babcię starciłam 7lat temu, ona mnie chowała praktycznie (mieszkała z nami) Nie znałam takiej kobietki jak ona, normalnie okaz spokoju i opanowania. A wiecie co było w niej najfajniesze, moja babcia pochcodziła z tej rodowitej szlachty i jak np. pisała do Kornelka kartkę z życzeniami urodzinowymi to tytułowała: Panicz Korneliusz:szok: super co, a mnie natomiast uczyła dobrych manier i jak być damą (to jej akurat chyba za bardzo nie wyszło:-D:-D:-D:-p;-)) i tak mi jej nie raz brakuje....
Andula ale ja ci przeokropnie zazdroszczę takiego spotkania po latach, szczególnie, ze super wygladasz i wszystkie koleżanki zbieleją z zazdrosci:rofl2:
A my dzisiaj sami bo M w delegację pojechał:-p i tak jakoś cicho jest -dziwnie mnie się czuje, ale mam mieć wieczorem księdza (czyli rozrywka jakaś będzie) dziewczyny napiszcie mi na zamkniętym ile się księdzu daje (oczywiście kasiorki:rofl2:)

Dziekuje Tosika za komplementa;-) a wiec zabieram sie za ubieranko malowanko aby byc do czlowieka podobnym.Milego Wieczoru:-)

Kochane, żegnam na 1,5 dnia:-) u mamy wprawdzie net jest, ale pewnie nie będę miała czasu żeby wejść. Odezwę sie pewnie w niedzielę wieczorkiem. Miłego weekandu, odpocznijcie trochę!!

DZIĘKI Dziewczyny za wsparcie;-) dzwoniłam do Mamy i Babcia została w szpitalu na badaniach, jest ciut lepiej bo spuścili jej trochę wody z brzucha, bo to cholerstwo uciska prawie wszystkie narządy, a jak trochę upuszczą to Babcia od razu lepiej się czuje:tak: ze złych wieści jest to, że woda prawdopodobnie jest już na płucach:-(

Surv Antek szaleje na maxa, ale jeszcze trochę charczy, pokasłuje ima katar, jednak widzę, że jest lepiej:tak: oklepuje Go jak szalona, aż się boję, że mu krzywdę zrobię:zawstydzona/y::-p

KATE wierze że będzie dobrze:tak:
Ja niestety jutro jadę na pogrzeb mojej cioci (tzn siostry mojej babci, ale bardzo bliska mi osoba):-:)-:)-:)-:)-(
Kurcze wszystkie bliskie osoby zaczynają odchodzić:-:)-:)-:)-(
Andula baw się dobrze!
Pabla miłego weekendu u mamy!

reklama
Do góry