dzięki sylcia za podpowiedzi
bardzo się cieszę, że z bobaskami wszystko w porządku
zaraz lecę zrobić kogel-mogel, nieważne że już późno, przecież mam jeść żelazo no nie?
wielkie dzięki za opiłki żalaza, jak dieta nie pomoże to chyba mi je podeślesz he he
tylko nie będę się mogła zbliżać do magnesów:-):-)

bardzo się cieszę, że z bobaskami wszystko w porządku
zaraz lecę zrobić kogel-mogel, nieważne że już późno, przecież mam jeść żelazo no nie?
wielkie dzięki za opiłki żalaza, jak dieta nie pomoże to chyba mi je podeślesz he he
tylko nie będę się mogła zbliżać do magnesów:-):-)

:-)
i martwi mnie to bardzo...Ja wg ostatniej @ mam termin na 30 czerwca, ale z moich wyliczeń wynika,że raczej około połowy lipca urodzę ( usg też zawsze pokazuje ciąże około 2 tyg młodszą niż to co mi podaje moja lekarka ), no i tak sobie kalkulowałam, ze około 20 czerwca wezmę sobie jeszcze zwolnienie na 3 tyg - to będzie tak do około 11 lipca, a potem zobaczymy jak to będzie.....jesli urodzę parę dni później to mogą to mi już zaliczyć do macierzyńskiego, ale jak się jeszcze przedłuży o znacznie więcej dni????? Bardzo mnie to martwi, i wkurza, ze nie dosyć że macierzyński jest taki krótki to jeszcze liczą go sobie od kiedy chcą i moje maleństwo moze być ze mną jeszcze krócej niż zakładałam