ja cie nie moge ale macie tempo

niestety nie nadrobie zaleglosci,ale narazie wracam na dobre,bo nareszcie jest internet i chodzi jak trza:-)

DOtarlam do momentu jak planowalyscie gdzie urzedzic spotkanko,wiec ja proponuje Opole

Zapraszam tak w czerwcu,a najlepiej w okolicy 6-go.
Dzieczyny takie stresujace sytuacje z chlopami to chyba normalka i kazdemu sie zdarza.Oj a potrafia byc te facety okropne

U nas tez roznie bywa,ale ostatnio doszlo nawet do tego,ze oddalam swoj pierscionek zareczynowy i wyszlo na to,ze slubu nie bedzie

tak sie wkurzylam.A poszlo o durnoty wypowiedzianych po kilku glebszych

K do dzisiaj ma wyrzuty sumienia i mu glupio,ale pierscionka ciagle nie nosze.
My tak od kilku dni na dobre myslimy o powrocie do Pl.Nie zal mi tu niczego zostawic i szczerze mowiac tak sie tym zajaralam,ze juz nie spie po nocach i mysle jak to bedzie,bo jakby nie bylo to dosyc duza zmiana w zyciu sie szykuje.Jest kilka spraw do porzadnego obmyslenia,poczawszy od tego u kogo mieszkac tzn u czyich rodzicow.Planujemy budowe domu,ale do tego czasu trzeba bedzie sie jakos z nimi przemeczyc.Jest tez mnostwo spraw,z ktorymi sie trzeba tu uporac-auto,meble i wszystkie graty,ktore przydaloby sie zabrac do Pl,ale jak

Wyjazd planujemy na maj,bo tak nam sie umowa o mieszkanie konczy.Ciekawe jak to bedzie

Tu niby zycie pod wzgledem finansowym latwiejsze,ale doszlismy do wniosku,ze kasa to nie wszytko,a w Pl tez sie da conieco zarobic.Poza tym niewyobrazam sobie miec tu kolejnego dziecka i nikogo do pomocy,a chcialabym jeszcze conajmniej corcie o pary