Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Liwus serduszko zaczyna bić właśnie w 5 tygodniu, więc może to było to :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Narazie kilogramy na minusie, ale pewnie za jakiś czas wszystko się nadrobi. Kolejna wizyta na 17 grudnia, zobaczymy jak przed świętami dzidziuś się rozwija...a na dodatek dostałam nową pracę ( starałam się o nią w czerwcu tego roku, jak jeszcze nie zaczeliśmy starań o dzidziusia ) i własnie wczoraj dostałam info, że mnie przyjmują:-):-):-) no ale teraz to już po fakcie....teraz się nie mogę zdecydować na nową pracę bo wiadomo z czym to się wiąże...Liwus serduszko zaczyna bić właśnie w 5 tygodniu, więc może to było to :-)
Powiedzcie mi dziewczyny kiedy można zobaczyć lub tez posłuchać serduszka Maleństwa?? Bo słyszałam różne opinie , a jak byłam na USG pod koniec 5 tyg. to lekarz mi powiedział ze serduszko bije ale ja tam widziałam tylko pulsująca białą kropkę :-)
Dziewczynki,
ja dzisiaj byłam na badankach ( mocz,morfologia,glukoza,wr ) tak naprawdę moje objawy ciąży "zamilkły" jakoś z tydzień temu i w sumie czuję sie normalnie aż mam wątpliwości czy ja na pewno jestem czy ciąży? Mam jedynie czasem zgagę i lekki nudności a tak to naprawdę jest tak jakbym nie była w ciąży. Czy to normalne?
O nocnym wstawaniu do łazienki nie mam mowy - śpię jak niemowlaczek, w ciągu dnia też normalnie Aż zaczynam się niepokoić, czy któraś z Was też tak ma?