reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Cześć dziewczynki.
Musze wam coś napisać. Widze, że kilka nowych licóweczek nam doszło. A więc już pisze:
Wiecie, że miałam mieć zabieg, bo ciąża matrwa i ... w środe poszłam do szpitala, tuż przed zabiegiem zrobili mi USG i ... serduszko ślicznie biło. Mój mały cud żyje i ma się dobrze. Jest malutki, bo o 1,5 tygodnia mniejszy niż powinienien, ale na tym etapie jest wszystko ok. Problem polega tylko na tym, że jest dość spory krwiak obok dzidzusia (dlatego były plamienia) i teraz musze leżeć plackiem - w każdym razie do czasu, aż krwiak zejdzie.
Rany jak ja się ciesze.
Tak więc oficjalnie wracam na lipcóweczki.

reklama
Mamusiasynusia - aż trudno uwierzyć,ale się ucieszyłam naprawdę. Normalnie aż mi się lepiej zrobiło. Dbaj więc teraz o siebie , leż plackiem i wypoczywaj ile się da...
Jeszcze raz gratulacje i WITAJ W LIPCóWECZKACH PONOWNIE :-)

Mamusiasynusia powiem szczerze że jak przeczytałam Twój post to aż "gęsiej skórki"dostałam niesamowicie się ciesze że jesteś z nami lipcóweczkami.:-):-):-)Odpoczywaj teraz dużo aby wszytko wróciło do normy.Moja koleżanka miała podobną sytuacje do ciebie,teraz już wszytko jest ok i chłopczyk rośnie jej w brzuszku:-).Ściskam mocno i pozdrawiam

Mamusiasynusia bardzo sie ciesze :-D:-D:-D:-D:-D dbaj teraz bardzo o siebie i kruszynke :tak::tak::tak:
ja mam spory brzuch-mialam tluszczyk po poprzedniej ciazy, bo mi sie cwiczyc nie chcialo :baffled: i zaczynam sie nie dopinac :cool2: cuz,...
zaparcia tez mi zaczynaja dokuczac :dry::confused:
buziaczki

Mamusiasynusia Jaka cudowna wiadomosc! Tak trzymac!!! Az sie poplakalam... chociaz teraz to niewiele mi trzeba.

Renia dzieki za informacje, fajnie byloby miec takie urzadzonko :tak:.

Heksa, nie jestem expertem ale w mojej ksiazce ``Ciaza tydzien po tygodniu`` (zreszta tutaj polecanej i bardzo fajnej) wyczytalam, ze jak wynik na wirusowe zapalenie watroby typu B wyjdzie pozytywny, to malenstwu podaje sie zaraz po urodzeniu szczepionke zawierajaca antyciala (po angielsku to bylo nazwane immune globulin). Ale ta ksiazka jest napisana przez amerykanskiego lekarza a co kraj to obyczaj, wiec skonsultuj sie z lekarzem. I dbaj o siebie bardzo i trzymaj sie i nie dawaj watrobce.

Sciskam Was wszystkie grubiejace wdziecznie w talii (ja mam brzucho jak strach... moze blizniaki???) Caluski z bardzo ciemnych i mokrych Helsinek

Mamusiasynusia No bomba wiadomość. Baaardzo się cieszę. to jak cud, kochana po prostu nie mam pytań.
Są takie cuda na ziemi. W pełni na niego zasługujesz.:)
pozdrawiam
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie tak naprawde brzucha w ogole prawie nie widac - naprawde zaczynam miec watpliwosci czy ja w ogole jestem w ciazy , bo prawie zero objawow , zero brzucha ..
moze cos jest nie tak?? No a wg ostatniej miesiaczki to jestem w 9 tc :-) wg wieku plodu w 7tc :-)

reklama
Liwus, ja mam dokladnie to samo, zero objawow, mdlosci i zachcianek. Troszke jestem pod wieczor zmeczona, ale nic poza tym:confused:I gdyby nie ta fasolka, co ja na usg widzialam, to bym tez nie wierzyla, ze jestem w ciazy.Mi z terminu miesiaczki wychodzi na "starsze", ale z usg 7 tydzien, termin na 21.07.08. A moja rocznica slubu wypada na 22.7:-):-):-)Milego wieczorku:tak:

Do góry