reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
AlicjaG76 to uważaj na siebie i ciepło się ubieraj bo w Częstochowie panuje grypa i gorączka może być do 40 stopni. Ja sie zaraziłam od męża który w piątek miał gorączkę 39,5. Dziś jak byliśmy w przychodni to nawet nas przyjąć nie chcieli bo było tyle ludzi,dopiero jak powiedziałam że jestem w ciąży mam goraczkę i nie bardzo mogę czekać to mnie przyjęli.
d4de37b931.png

w sumie kazała mi jeść dużo witaminy "c" naturalnej,sok z malin. A po za tym to wapno,hascosept do psikania gardła a na gorączkę co 8 godzin Apap

d4de37b931.png

:) hej

Jeśli chodzi o badania to morfologię i mocz mam 1 w miesiącu profilaktycznie. Jutro idę na badania krzywej cukowej. Podobno trzeba pić wstrętną glukozę i 2 godziny siedzieć na 4 literach.
kiwaczka bardzo mocno polecam badanie w klinice płodności na placu szczepańskim. Jest tam dr.Wiecheć. Super specjalista i przy tym bardzo sympatyczny człowiek. jest tam również druga lekarka też super która robi takie usg. Mają świetny sprzęt i sprawdzają wszystko bardzo dokładnie.
Kamu dużo zdrówa dla ciebie. nie ma nic gorszego niż takie przeziębienie.Zwłaszcza jak leków specjalnie wziąść nie można

:) hej

Jeśli chodzi o badania to morfologię i mocz mam 1 w miesiącu profilaktycznie. Jutro idę na badania krzywej cukowej. Podobno trzeba pić wstrętną glukozę i 2 godziny siedzieć na 4 literach.

Dosyć wczesnie robisz krzywą - co absolutnie nie znaczy, że to źle (nie mam takiej wiedzy ;-)). Ja mam przykaz zrobic pomiędzy 24 a 26 tygodniem. Co do samego badania, to przeszłam (w pierszej ciąży) bez żadnych problemów, ale wiem, że czasami dziewczyny maja z tym problem i np. do glukozy dają sobie kilka kropel soku z cytryny. I ja siedziałam na 4 listerach godzinę ;-)
A ile masz wypić? 75g czy 50g?

Witaj padkat! Ja tez mam termin na 4 lipca:-)
Bylam dzisiaj na usg i wszystko jest na miejscu,slicznie serduszko bije i raczej pewne,ze bedzie synus ! :tak:Ja sama cos tam miedzy nozkami widzialam;-)

reklama
hej dziewczyny!
wpadlam sie na chwile przywitac i poczytac co u Was slychac
u mnie niestety dalej nie najlepiej
w czwartek ide na wizyte i postaram sie cos napisac po :-)
wszystkim bardzo serdecznie gratuluje coreczek i synusiow!

Heksa witaj, zdrowiej i wracaj!

Ahaa ja znam w kielcach przynajmniej 5 mijsc z 3d i 4d ;-) sama w pierwszej ciazy mialam 3d wlasnie w kielcach i bylam bardzo zadowolona

Witam wszystkie nowe lipcowki, a tez z trojmiasta witam regionalnie, choc od 5 miesiecy jestem "pruszczanka" ;-)

co do reszty to nie pamietam :baffled:
caluje Was serdecznie

Do góry