reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej Babeczki ;-)
Swieta , swieta i po swietach ...kurcze wiecej przygotwan, meczenia sie w kuchni i latania namietnie ze szmata po calym mieszkaniu niz tego warte, tym bardziej ze teraz panuje wiekszy nielad niz przez rok nierobienia generalnych porzadkow :-)
U nas w Gdansku dzis bylo naprawde ladnie, zreszta wczoraj od poludnia sloneczko przyswiecalo. Temperatura moze nie za wysoka bo 1-2 stopnie na plusie, ale za to slonce mocno rekompensowalo braki na slupku termometra ;-) Tak wiec lany poniedzialek przynajmniej dla mnie byl udany, z przyszlymi tesciami wybralismy sie do zoo, pozniej do restauracji na herbatke i zupke, no i niedawno zladowalam w domku , zjadlam drugie danie :-)tak wiec dzien zlecial szybko i bardzo pozytwynie :-)

reklama
I ja witam, juz chyba poświatecznie. Okropnie się najadłam, ale i odpoczełam:tak::-)W pierszy dzień Świąt u nas było ładnie, za to dziś, brrr Pogoda jak na Święta ale zimowe - śnieg, zimno, nigdzie nie chciało sie chodzić.
Roni21 - u mnie pewnie też będzie czerwcowe dziecię, ale zostaje tu:-)

wiam, witam i o zdrowie pytam ...
widze że jak wszyscy nie odbiegam od normy ilości zjedzonego żarełka i wyleżanych przed tv godzin. Pogoda jaka była - kazdy widział. Jasiek lepił bałwana a ja stałam z kamerą i nagrywałam to dla mojej siostry która mieszka w Australii i u niej jest jakieś 30 st C. Obiecała jednak, ze przyjedzie na poród i moze nawet przy nim będzie ( jak zdąży).

ja też objedzona:-D z pogodą w te święta to chyba wszędzie tak samo,ale u mnie (Katowice) nawet nie tak najgorzej śnieg posypał ale zaraz się stopił gorzej było z deszczem :baffled: teraz już jest trochę lepiej także może idzie wiosna:-D

no cóż ale już po świętach i znowu do pracy, ale już nie długo:tak: he he bo ide na L4

I ja witam poświątecznie :)
Kiwaczka, a miała być babeczka:-D:-D:-D tak to już jest.
Gratuluję, ja sama mam 2 starszych braci i naprawdę fajnie mieć takiego brata co się zaopiekuje i obroni itp.
Fajnie że wszystko ok i paluszki policzone :-):-):-)
no a na aqua to opuściłaś niezły wycisk:-D do Niedzieli bolały mnie mięśnie.
A mnie lekarz nie koryguje terminu porodu, nawet nie powiedział narazie konkretnego terminu. się zobaczy

pozdrawiam i miłego wieczorku

No to ja jakas dziwna jestem bo niestety nie objadłam sie.............
nie wiem brak smaka na to co na stole?/
ja nie lubie jajek, za barszczem białym nie przepadam, drozdzówki nie jem na wedline patrzec nie moge.......... wiec................... jakby nie było poza tym ze męczyłam sie bardzo ciągle siedząc a mały uparcie kopiac........wczoraj skapitulowałam i o 16poszłam spac i lezec tak mnie bolało wstałam dzis rano....

dzien dobry mamuski
Heksa to szkoda,ze sobie nie pojadlas.
u nas piekne sloneczko, oby tak zostalo caly dzien :tak:
milego dzionka!!!

dzien dobry wszystkim,

mam dzisiaj wizytę u gina, ale jak widze co się za oknem dzieje to strach jechać taki kawał, zastanawiam się czy nie jechać jutro, ale kto mi zagwarantuje pogodę na jutro???
Izabelka? skąd ty jesteś ze masz piękne słoneczko? u nas wichura za oknem, zamieć śnieżna- masakra.

reklama
Do góry