reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

A jednak CHŁOPAK! Bez cienia wątpliwość, Mały co chwila błyskał siusiakiem :tak:
No i co najważniejsze wszystkie pomiary i badania ok! Serduszko, główka, pepowina, łożysko prawidłowe. Paluszki policzone, buzia wyoglądana no i 630 g w 22 tc h3d. Wielgachny kamior spadł mi z serca! Okropnie cieżko się czeka na te badania! Nawet morfologia się zdecydowanie poprawiła ( ale po ciąży do końca życia nie spojrzę już na cielęcine!!!).
Niestety niewiele widziałam na tym USG. Ginka liczyła paluszki a ja się gapiłam w monitor i oprócz galarety nic nie widziałam :-( No ale wierzę jej na słowo i strsznie się cieszę że wszystko właściwie książkowo. UFFFF!!!!!!!
Post_ptaszyna ja odpuściłam aqua w tym tygodniu bo się trochę przestraszyłam tych moich skurczów macicy, ale mam obiadać się magnezem (6 tabletek dziennie!!!) i powinno się poprawić. Na następnę zajęcia stawię się na pewno!
No to my spędzamy święta wymyślając imię dla chłopaka, bo jakoś nie bardzo nam to szło do tej pory...
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH MAM I MALUCHÓW!!! Odpoczywajcie dziewczyny przez święta! Dbajcie o siebie i dzieciaczki!!!

reklama
Alicja nie martw się tą cukrzycą. Nigdy nie słyszałam o tym że po drugiej ciąży zostaje. Wręcz przeciwnie, wszedzie piszą, że ta ciążowa praktycznie zawsze mija! Dopytaj lekarza to cię uspokoi, bo szkoda się zamartwiać. Ja znów będę i ginki za tydzień to ją zapytam o tą cukrzycę.
Izabelka niech ci szybko minie ten tydzień! Święta na pewno pomogą i zanim się obejrzysz już będziesz leżała na kozetce przy monitorze z galaretką na brzuchu ;-)

Kurcze tak czytam wymiary waszych maluchów to moja która ma 516g to kruszynka choć jeszcze nic nie wiadomo bo Natusia w 28tc miała niedowage ważyła ok 1190 a urodziła się z wagą 3500czyli standardzik choć wolałabym aby druga była nieco mniejsza bo może szybciej wyskoczy.
Życze wszystkim szanownym Panią Wesołych i spokojnych Świąt

WItam, mogę do Was dołączyć?? Mam termin na 21 lipiec-dokładnie w moje urodzinki;) Będziemy mieli syneczka-Tymoteuszka :) Obecnie jestem w 23 tygodniu, ale z wielkości naszego słoneczka wychodzi że to już 25 tydzień. Idę w srodę do gienia to się dowiem czy różnica nadal się utrzymuje:)
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świat Wielkanocnych

Witaj Judi21_84! Zapraszamy do wspólnego pisania! Fajnie, że kolejny chłopczyk dołącza do grona lipcowych dzieciaczków:tak::-)

a macie gdzieś tu listę mamuś lipcowych??? :) Pytam bo piszę na innym forum i tam jest lista, łatwiej kogoś skojarzyć a chciałabym zobaczyć ile Was tu jest ile chłopczyków ile dziewczyneczek przyjdzie na swiat :) Buziole

o już kilka list dopadłam:) ale to na początkowych stronach :) życzę dobrej nocki:)

reklama
Do góry