reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
hehe 860 g :--D cesarka na bank
Koszykarka będzie :-) nic dziwnego, że nic nie tyjesz, młoda przejada wszystko co Ty zjesz:-)
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Roni super że z malutką wszystko ok
Kiwaczka u Ciebie też bezie dobrze, czekamy na wieści.
Kiwaczka u Ciebie też bezie dobrze, czekamy na wieści.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hej hej
Kwiaczka, jak tam? Jet upragniona dziewczyna???
Ja po wczorajszym aqua padam na pyszczek. Prowadziła jakaś inna laska. Cwiczenia były super, inne takie i róznorodne, ale dzisiaj bolą mnie całe nogi i ręce. szoooook. No i znowu się nie wyspałam. Hmmm:-)
dobrze ze jutro sobota.śpię na maxa
Roni Wow. Ale ty to jednak sprytnie robisz. Młoda rośnie jak na drożdżach a mamy figura nie tknięta.
Jesli chodzi o wycieki i przecieki to u mnie też nic jak na razie
. Ale jak rozumiem mam na to czas jeszcze
Miłego dnia pa pa;-);-);-)
Kwiaczka, jak tam? Jet upragniona dziewczyna???
Ja po wczorajszym aqua padam na pyszczek. Prowadziła jakaś inna laska. Cwiczenia były super, inne takie i róznorodne, ale dzisiaj bolą mnie całe nogi i ręce. szoooook. No i znowu się nie wyspałam. Hmmm:-)

Roni Wow. Ale ty to jednak sprytnie robisz. Młoda rośnie jak na drożdżach a mamy figura nie tknięta.

Jesli chodzi o wycieki i przecieki to u mnie też nic jak na razie

Miłego dnia pa pa;-);-);-)
AlicjaG76
Aktywna w BB
a ja jestem po badaniach i okazało się ze mam cukrzyce ciążową.
znowu !!!
Przy Jaśku też miałam. ach, szkoda gadać. Badanie cukru codzień, dieta cukrzycowa i nie pamiętamco jeszce.
czy jest tu jakiś watek dot. cukrzycy?
Słyszłyście, że jak się ma cukrzycę w drugiej ciąży to ona zazwyczaj już zostaje na zawsze?
Roni - wielka ta twoja "kruszynka" - gratulacje.
Mój Bysior ma 603 g.

Przy Jaśku też miałam. ach, szkoda gadać. Badanie cukru codzień, dieta cukrzycowa i nie pamiętamco jeszce.
czy jest tu jakiś watek dot. cukrzycy?
Słyszłyście, że jak się ma cukrzycę w drugiej ciąży to ona zazwyczaj już zostaje na zawsze?
Roni - wielka ta twoja "kruszynka" - gratulacje.
Mój Bysior ma 603 g.
pabla27
Fanka BB :)
Roni - 860 g??
No ale wielkość na 29t to w zasadzie chyba prawidłowo, nie:-) Rośnie Ci mała jak na drożdżach...gratulacje, ze wszystko ok.
Lipcóweczki, życzę Wam spokojnych, radosnych Świąt, dużo słoneczka wszędzie tam gdzie jesteście, żebyście rosły duże i okrąglutkie :-))) Ja uciekam dziś już do mamy na Świeta więc ponad tydzień będę odcięta od kompa. Całuję mocno i do usłyszenia około 30 marca, pa

Lipcóweczki, życzę Wam spokojnych, radosnych Świąt, dużo słoneczka wszędzie tam gdzie jesteście, żebyście rosły duże i okrąglutkie :-))) Ja uciekam dziś już do mamy na Świeta więc ponad tydzień będę odcięta od kompa. Całuję mocno i do usłyszenia około 30 marca, pa
survivor26
Mamy lipcowe'08
Alicja: współczuję cukrzycy ciążowej, ale najważniejsze, że została wykryta od razu i będziesz mogła nad nią zapanować; też nie słyszałam o zależności między cukrzycą ciążową a właściwą, znalazłam natomiast artykuł:
poczytaj sobie; ale tak czy inaczej pogadaj z lekarzem, może coś Ci doradzi na uniknięcie ew. kontynuacji choroby po ciąży?
poczytaj sobie; ale tak czy inaczej pogadaj z lekarzem, może coś Ci doradzi na uniknięcie ew. kontynuacji choroby po ciąży?
reklama
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Skacze zajączek po lesie
i życzenia Tobie niesie
przez pisanki przeskakuje
Alleluja wykrzykuje,
po czym znika w długich susach
cały mokry od dyngusa.
i życzenia Tobie niesie
przez pisanki przeskakuje
Alleluja wykrzykuje,