reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2008

reklama
hej hej
Kwiaczka, jak tam? Jet upragniona dziewczyna???
Ja po wczorajszym aqua padam na pyszczek. Prowadziła jakaś inna laska. Cwiczenia były super, inne takie i róznorodne, ale dzisiaj bolą mnie całe nogi i ręce. szoooook. No i znowu się nie wyspałam. Hmmm:-):wściekła/y: dobrze ze jutro sobota.śpię na maxa

Roni Wow. Ale ty to jednak sprytnie robisz. Młoda rośnie jak na drożdżach a mamy figura nie tknięta.:-D

Jesli chodzi o wycieki i przecieki to u mnie też nic jak na razie:crazy:. Ale jak rozumiem mam na to czas jeszcze

Miłego dnia pa pa;-);-);-)

a ja jestem po badaniach i okazało się ze mam cukrzyce ciążową.:wściekła/y: znowu !!!
Przy Jaśku też miałam. ach, szkoda gadać. Badanie cukru codzień, dieta cukrzycowa i nie pamiętamco jeszce.
czy jest tu jakiś watek dot. cukrzycy?
Słyszłyście, że jak się ma cukrzycę w drugiej ciąży to ona zazwyczaj już zostaje na zawsze?
Roni - wielka ta twoja "kruszynka" - gratulacje.
Mój Bysior ma 603 g.

Roni - 860 g??:szok::szok: No ale wielkość na 29t to w zasadzie chyba prawidłowo, nie:-) Rośnie Ci mała jak na drożdżach...gratulacje, ze wszystko ok.
Lipcóweczki, życzę Wam spokojnych, radosnych Świąt, dużo słoneczka wszędzie tam gdzie jesteście, żebyście rosły duże i okrąglutkie :-))) Ja uciekam dziś już do mamy na Świeta więc ponad tydzień będę odcięta od kompa. Całuję mocno i do usłyszenia około 30 marca, pa

AlicjaG76, no to Ci się przyplątało:-(Współczuję bardzo. Co do zależności drugie dziecko+cukrzyca=cukrzyca, nic nie wiem :-(
pabla27, dziękuję za życzenia! Odpoczywaj i wracaj do nas pełna radości i spokoju!

Roni no nie złą wagę ma ta Twoja kruszynka.Na 100% duża się urodzi.Ciekawe ile mój aktualnie waży.
Alicja współczuje tej cukrzycy ciążowej nic na ten temat nie wiem,pewnie jak poszperasz w necie to coś znajdziesz

reklama
Skacze zajączek po lesie
i życzenia Tobie niesie
przez pisanki przeskakuje
Alleluja wykrzykuje,
po czym znika w długich susach
cały mokry od dyngusa.
578.JPG

Do góry