reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

U mnie też nic takiego jeszcze nie ma,a ja byłam przekonana że dopiero po porodzie coś takiego będzie się działo z moimi piersiami.Mnie na szczęście mało urosły ok rozmiar.

reklama
Dziewczyny ja jutro bladym świtem melduję się u mojej ginki na połówkowe. Coś mi się wydaję że zostałam już jako ostatnia na polu boju! Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze na USG i żeby maluszek w swej łaskawości pokazał się od tej najlepszej strony!!!
Już się zaczynam stresować i od 3 dni wszsytkie możliwe do stwierdzenia komplikacje plątają mi się po głowie. W myślach zaliczyłam już przodujące łożysko, skracającą się szyjkę macicy i dwużyłową pępowinę... wiem że tak nie można ale nic na to nie poradzę. Byle do jutra!

Kiwaczka nie nakręcaj się,wszytko będzie dobrze,musi być!!!!Nie możesz tak myśleć negatywnie i panikować bo pamiętaj że to szkodzie dzidziusiowi.
Trzymamy kciuki.

Kiwaczka! Bądź dobrej myśli, statystycznie nie ma możliwości, żebyś sama jedna posiadała wszystkie możliwe patologie :)) Na pewno wszystko jest ok, nie stresuj siebie i malucha, bo Ci się zemści i nie pokaże kim jest :)

hej laseczki, ja po usg
mlode dalej nie jest chlopcem, oprocz pepowiny miedzy nogami zawinietej nic wiecej nie ma :confused2:czyli chyba jednak girlon :sorry: hehe
waga...
uwaga...
tramtamtam...
860g...
prosze o werble o brawa...
mlode dlugie na 29 tc, ma bardzo dlugie szkitki
i po raz pierwszy mialam okazje zobaczyc buzke mojego slonca nr 2
bez wzgledu na plec jest sliczne hehe
aaaaaa zapomnialam dodac, mama nic na plusie, waga nie drgnela nadal

Roni, ile???:szok:Pewnie objadasz sie bułkami z boczkiem:-D:-D:-DNo, nie wróżę lekkiego porodu ;-) Ale pisałaś, że pewnie będzie cc, więc spoko luzik, wcinaj dalej;-):-D

reklama
Do góry