reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
wstążeczka jest, żeby Ci złe moce dziecka nie zauroczyły
podobno tradycja kabalistyczna, obecnie dość popularna w kręgach gwiazd i celebrities 
Oj dziewczyny dziewczyny już jnie macie czym się przejmować jak zabobonami im więcej się o nich myśli tym można coś tak wymyślić że sie zaczyna w nie wierzyć. Ja co prawda przy pierwszej ciąży jak zreszta i teraz nic praktycznie nie kupowałam bo wszystkie rzeczy miałam po siostrzenicy wiec niewiedząc co będzie czy syn czy córka i tak na noworodka wszystko pasuje tylko zabrałam się za pranie i prasowanie 2 mce przed czasem z czego bardzo się cieszyłam później bo pogoda była fajna i wszystko suszyłam na polu a poźniej jak mi juz brzusio urusł to i tak bym nic nie mogła zrobić . Więc jak tylko macie chęć kupujcie i meblujcie pokoik bo nie ma nic lepszego jak poxniej siąść sobie w nim i podziwiać
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
no własnie o tym pisze ze do wszystkiego trzeba podchodzic ze zdrowym rozsądkiem.
witam wszystkie mamusie! ja tez nie wierze w zadne zabobony i dziasiaj wlasnie oproznialam maly pokoj ktory bede dla maleństwa. Zaczynamy z mężem powoli wynosic stare meble no i bierzemy sie za tapetowanie potem tylko mabelki no i na koncu łóżeczko- ale wszystko mam już upatrzone także na dniach zaczynam kupować- he he wszsystkiego po trochu. co do ubranek to mam juz cala wyprawke bo kolezanki mi daly po swoich dzieciach,ale tez kilka kupilam no i jak juz sie uporam z tym pokojem to zaczne prac prasowac i ukladac w poleczkach.
u mnie tez brzydka pogoda- pada i szaro
co do kawy to pijam sporadycznie bo ogólnie nie mam na nia ochoty, za to coca cole tak- ale staram sie ograniczać
ciśnienie mam niskie 90/50 ale żyje he he i nic mi nie ma(bóle głowy itd)
u mnie tez brzydka pogoda- pada i szaro
co do kawy to pijam sporadycznie bo ogólnie nie mam na nia ochoty, za to coca cole tak- ale staram sie ograniczać
ciśnienie mam niskie 90/50 ale żyje he he i nic mi nie ma(bóle głowy itd)
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Właśnie umówiłam się na 4D i mam w przyszły czwartekw końcu dowiem się kto mi daje takie kopniaki:-)
Oby.....chyba, że Ci dziecię się usadzi z pępowiną między nogami, a dla pewności jeszcze rączkami zasłoni, tak jak moje:-)