Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A ja chcę wiosny.
Na szczescie jeden zabek juz z glowy, lekarstwo zalozone, a za tydzien 2 kolejne zeby do robienia ;-) Antoska chyba stresowala sie razem ze mna bo ostro dokazywala na fotelu :-)
Andziaa, dzisiaj właśnie zaczęłam 27 tydzień:-) i właśnie dzisiaj poznałam jak wyglądają skurcze, bo tak mnie co jakiś czas bolało, że nie umiałam obiadu dokończyć..dobrze, że za tydzień mam ginekologa, to jej wspomne o tym.Raiqa ktory masz dokladnie tydzien kochana ? :-) i jakie imiona wybraliscie??

Słuchajcie, no tak się wkurzyłam ,ze objechałam ją strasznie przez telefon, nawet nie raczyła zadzwonić trochę wczesniej tylko o 18:00 jak powinnam już mieć taksówke pod du..ę podsuniętą!!!! Biegiem leciałyśmy do metra żeby dojechać do centrum i mama tuż przed odjazdem autobusu zdążyła....byłam tak wkurzona, wsiadłam jeszcze do tramwaju, zmęczona, zła, brzuch wystaje ale oczywiście nikt na to nie zwraca uwagi. Zadzwoniła do mnie akurat koleżanka więc nie omieszkałam głośno się jej zapytać przez tel czy jak była w ciąży to również w komunikacji miejskiej nikt nie widział jej brzucha, bo u mnie tak jest. No i dopiero wtedy jakiś zakichany dżentelmen ustąpił mi miejsca!!!! Sorry za rozpisanie się, ale musiałam się wygadać.