reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Roni fajnie że pozałatwiałaś swoje sprawy tak jak chciałaś.

Alicja to trzymamy kciuki za szybki i bezbolesny poród. :tak:

Dorka chyba chodzi ci o Alicję:tak:;-), ja jeszcze do porodu od 4 do 6 tygodni, w zależności od postanowień gina.A do tego wybieram się w środę. :tak:

reklama
Kurcze, zostawić Was na dzień i tyle do czytania!!!
Ja wróciłam od mamusi, samochód był cały załadowany bo przywiozłam fotelik, wózek, wanienkę, stelaż i inne pierdoly. Narazie wszystko pochowane, pod koniec czerwca zacznę odświeżać i szykować.
Widzę, że znów jakaś lipcówka szykuje sie na czerwiec!!??? Alicja - trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze. Ja dzis cały dzień mogę spać, jestem jakaś nieżywa....

Alicja bedziemy trzymac kciuki!
Ja dzisiaj tez niezywa,ale wypilam nawet kawe i jest lepiej.Ogolnie w ciazy przestalam pic kawe,bo slyszalam,ze to niezdrowo,oczywiscie w nadmiarze,ale moj Krzysiek stwierdzil,ze w ogole mam nie pic i jakos nawet dawalam rade,ewentualnie wspomagalam sie cappucino.A dzis machnelam sobie taka z pol lyzeczki,pyszna karmelowa:tak:
Wiec ja mam ciagle syndrom wicia gniazda i codziennie cos sprzatam lub ukladam.Dzisiaj jeszcze zagonilam Krzyska do umycia ram od okien z zewnatrz,co ja nie siegam,bo okna juz mylam tydzien temu oraz wyszorowania balkonu.Ja za to stalam i nadzorowalam (ach ciezka praca) i ukladalam w szafce pod zlewem,gdzie jest po prostu wszystko.Zostalo mi jeszcze odkurzanie,a pozniej porodowka:-D

Ja na poczatku ciazy przestalam pic kawe, herbate i coca cole aby zupelnie ograniczyc kofeine. Od niedawna zaczelam pic kawe i herbate bezkofeinowa- wiec chyba nie szkodze dzidzi, a sama mam przyjemnosc delektowania sie mala czarna;-).

Ja na poczatku ciazy przestalam pic kawe, herbate i coca cole aby zupelnie ograniczyc kofeine. Od niedawna zaczelam pic kawe i herbate bezkofeinowa- wiec chyba nie szkodze dzidzi, a sama mam przyjemnosc delektowania sie mala czarna;-).
a ja jak mam ochote na kawe (prawdziwej czy rozpuszczalnej to wogle nie pije) gotuje sobie prawdziwą zbożowa w garnuszku, z mlekiem pychota i zdrowo:-)

Heksa - witamy z powrotem!!!!!
Koniecznie pisz co u Ciebie i maleństwa.....
Ja powoli uświadamiam sobie, ze to juz tuż, tuż i niedługo wszystkie będziemy z dzidzołkami w domu. Kurcze, a ja narazie nie jestem psychicznie na to przygotowana, naprawdę....

reklama
Do góry