reklama
Wiec ja mam ciagle syndrom wicia gniazda Ja za to stalam i nadzorowalam (ach ciezka praca) i ukladalam w szafce pod zlewem,gdzie jest po prostu wszystko.Zostalo mi jeszcze odkurzanie,a pozniej porodowka![]()
Madzia żebyś tylko sie na tej porodówce za sprzątanie nie zabrała z rozpędu ;-)
U mnie też dziś porządki. Na szczęście rodzice przyjechali jako wsparcie operacyjne, ponieważ mój skurczy-brzuch na nic mi nie pozwala. Jejku mówie Wam, co ja z tym brzuchem teraz mam. Normalnie skurcz za skurczem i tak przez cały dzień. Ale szyjka ponoć wzoro i nic poza kurczeniem się nie dzieje. Trochę się martwię że Marcelowi tak się sufit wali na głowę co chwila, ale pewnie się już przyzwyczaił. Bidak nie miał wyjścia.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
heksa
witaj
Jaki słodki ten Twój młody, kurcze, duże szkraby siedzą w naszych brzuszkach
witaj
Jaki słodki ten Twój młody, kurcze, duże szkraby siedzą w naszych brzuszkach
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Heksa witaj z powrotem.Fajnie że już po wszystkim i jesteście w domku.Dużo zdrówka dla Was.:-)
KATE23
Lipcowa Mama:)
Heksa witaj serdecznie:-) gratuluję ślicznego Synusia
życzę Wam mnóstwo zdrówka
Ja także już nie mogę doczekać się kiedy będę miała mojego Antosia;-)
życzę Wam mnóstwo zdrówka
Ja także już nie mogę doczekać się kiedy będę miała mojego Antosia;-)
Witaj Heksa!!!! Dobrze,ze juz jestes w domku
Maly jest cudowny.Ciesze sie,ze wszystko dobrze poszlo:-)Ja tez juz bym takiego chciala
Kiwaczka tam na porodowce czysto maja,wiec nie ma co sprzatac,ale jakby to mialo przyspieszyc porod i jeszcze za to wszystko bezbolowo mialo przebiec,to ja bym ta porodowke gratis nawet ze 2 razy szmata przeleciala i poukladala co trzeba;-)
A ja dzisiaj jestem wyrodna kolezanka
Znajoma zapowiedziala tydzien temu,ze moze dzisiaj wpadnie,ale przez caly tydzien ani dzisiaj nie dala znac,wiec stwierdzilam,ze sobie odpuscila,bo jeszcze dzisiaj w pracy byla,a tu przed 15 min sie dowiaduje od innej,ze tamta jak najbardziej ma w planie wpasc i to z synkiem i z mezem.A ja niestety ale niecierpie takich niezapowiedzianych wizyt i powiedzialam,ze sie zle czuje i ide spac,bo ja juz naprawde nie mam sily na gosci (podaj kawke,herbatke,sratke i ciasteczka),a do tego z dziecmi,ktore nie usiedza ani minuty i maja 1000 pomyslow na sekunde
Nawet sie na to zbytnio nie przygotowalam.Troche mam wyrzuty sumienia,ale coz,musza zrozumiec babe w ciazy,a ja chociaz raz w takiej sytuacji moge byc niemila.Moze powiem,zeby za tydzien wpadli,to akurat przez ten tydzien sie psychicznie przygotuje.
Maly jest cudowny.Ciesze sie,ze wszystko dobrze poszlo:-)Ja tez juz bym takiego chciala
Kiwaczka tam na porodowce czysto maja,wiec nie ma co sprzatac,ale jakby to mialo przyspieszyc porod i jeszcze za to wszystko bezbolowo mialo przebiec,to ja bym ta porodowke gratis nawet ze 2 razy szmata przeleciala i poukladala co trzeba;-)
A ja dzisiaj jestem wyrodna kolezanka
Znajoma zapowiedziala tydzien temu,ze moze dzisiaj wpadnie,ale przez caly tydzien ani dzisiaj nie dala znac,wiec stwierdzilam,ze sobie odpuscila,bo jeszcze dzisiaj w pracy byla,a tu przed 15 min sie dowiaduje od innej,ze tamta jak najbardziej ma w planie wpasc i to z synkiem i z mezem.A ja niestety ale niecierpie takich niezapowiedzianych wizyt i powiedzialam,ze sie zle czuje i ide spac,bo ja juz naprawde nie mam sily na gosci (podaj kawke,herbatke,sratke i ciasteczka),a do tego z dziecmi,ktore nie usiedza ani minuty i maja 1000 pomyslow na sekunde
Nawet sie na to zbytnio nie przygotowalam.Troche mam wyrzuty sumienia,ale coz,musza zrozumiec babe w ciazy,a ja chociaz raz w takiej sytuacji moge byc niemila.Moze powiem,zeby za tydzien wpadli,to akurat przez ten tydzien sie psychicznie przygotuje.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Heksa: super, że już jesteście w domu! Szymonek śliczny i jakby do Natalki podobny?
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Heksa super, że już w domku jesteście. Śliczny ten Twój skarbek i nie myśłam, że dzidzia w 35 tygodniu jest już taka duża. A Ty jak się czujesz?
reklama
mamabartka
...i Natalki :)
:-)HEKSA, SZYMONKU WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Śliczny ten Twój mały facecik

Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do formy życzę (w duopaku z Natalką
Śliczny ten Twój mały facecik

Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do formy życzę (w duopaku z Natalką