Post_ptaszyna no co ty nikt mnie nie badal,tylko wymacala zewnetrznie jak nisko glowka jest juz w miednicy.Z tego wywnioskowala,ze jest tak jak tydzien temu,albo nawet jak 2 tyg temu
Spytalam sie kiedy sie moge spodziewac jakiegos rozpoczecia porodu w takim ukladzie,to sie dowiedzialam,ze moze byc lada dzien i w kazdej chwili bo to juz czas ,a dziecko sie obnizy przy skurczach
Co do burzy to u nas od 3 dni grzmi,a i tak gó... pomaga
Spytalam sie kiedy sie moge spodziewac jakiegos rozpoczecia porodu w takim ukladzie,to sie dowiedzialam,ze moze byc lada dzien i w kazdej chwili bo to juz czas ,a dziecko sie obnizy przy skurczach
Co do burzy to u nas od 3 dni grzmi,a i tak gó... pomaga

w domu nic nie posprzatane i mówie sobie że za chwile ale ta chwila trwa już od 9
a na dworze pogoda okropna - duszno , zaciąga się ale ani jednej kropelki deszczu nie widać
nie wyobrazam sobie siebie, cos czuje ze bede w podobnej sytuacji, i lepiej bedzie do mnie nie podchodzic, bo pozabijam wszystkich , ktorzy sie nawina :-)
niestety musisz cierpliwie czekać, choć wiem jakie to trudne
tym bardziej, że Ty już jesteś po terminie
sama mam jeszcze niecałe dwa tyg do terminu, a już chciałabym urodzić, żeby zdążyć przed wyjazdem Męża i Mamy