reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam wkoncu troche nadrobilam czytanie:)Mala dzis daje mi popalic i nie chce spac ogolnie mamy problem z kupkami bo prawie ich nie robi nie wiem juz czym to spowodowane, chyba zaczne jej cos podawac bo tak dluzej byc nie moze:no:w nocy budzi sie dwa razy na karmienie wiec w sumie mam spokoj, chociaz straszna maruda z niej przy cycu i niecierpliwiec, denerwuje sie przy kazdym wypluciu:baffled:moj Luby juz wyemigrowal do drugiego pokoju a ja walcze:crazy:oczywiscie zasypia w naszym lozku bo o lozeczku to nawet nie ma mowy, smoczka tez nie toleruje...no to tyle narazie u nas:szok:wszystkim zycze wytrwalosci :-):-):-)

reklama
U nas dziś nieprzerwana aktywnośc od 8 do 15 z dwoma 15 minutowymi drzemkami..masakra, nawet na spacerze było pojękiwanie, albo to wichura, albo Młodej się prawdziwy charakter dopiero odpalił z opóźnieniem:-p W związku z tym na spacerze ostatecznie pożegnałam się z mitem eko-wychowania w zgodzie z naturą i nabyłam nerwosol dla siebie a Enfamil dla Młodej - któreś zadziała, a może oba naraz?:laugh2:

Czesc Dziewczyny! Troche mnie tu nie bylo, ale mam dobra wymowke ;-) Jednak zalapalisy sie z Alkiem na lipiec :-) Urodzil sie 31 lipca o 12:01 - 2980g i 51.5cm
Porod mielismy bardzo dlugi, bo 3-dniowy, ale o szczegolach moze kiedy indziej... W niedziele wieczorem wrocilismy do domu.
Nie nadrobilam zaleglosci forumowych, wiec nie wiem, czy juz wszyscy sie rozpakowali - mam nadzieje, ze tak! Pozdrawiam serdecznie wszystkie nowe mamy! :-)

Qlka wielkie gratulacje:-) :-)co za wyczucie czasu:-)

A u nas aktywnosci ciag dalszy i nie chyba nie zapowiada sie na spokoj:no:Wizyta pielegniarki odbyla sie w wielkim krzyku, ale Mala ladnie przybiera na wadze:tak:a ja sie martwilam ze za malo ja karmie...co do kupki to stwierdzila ze to normalne ze nie robi bo moze ma mala przemiane materii:szok:no nic poczekamy jeszcze moze cos sie uda zrobic;-)

Qlka gratulacje!!:-) Super ze Alek jeszcze lipcowy!czekamy na zdjecia:-)
Survivor ja tak mialam wczoraj.Dzisiaj po obu cyckach i butli maly spal 2,5 godz,wiec nawet cos zrobic moglam.Ja nabylam Aptamil duze pudlo i bede chyba dokarmiac,bo maly sie chyba naprawde nie najada,moze przez ten antybiotyk.Na szczescie juz go koncze,to moze i mleko bedzie lepsze i cycki starcza:tak:

Qlka gratki!!!!
Haszi kochana jesli naprawde chodzisz zgieta w pol, to cos z tym zrob, bo bedziesz miala problemy z rana i gojeniem; trzeba jak najszybciej sie wyprostowac; jak boli, wez lepiej parcetamol; w szpitalu bylam caly czas na tabletkach w domu bralam paracetamol, zeby jakos funkcjonowac, maluszkowi nic nie bedzie...tak polecaja polozne (przynajmniej mi:)

uwaga uwaga ważny sms od magdzika:-)

od 23.45 dnia 04.08. 3330 kg i 54 cm szczęścia jest już z nami.pozdrawiamy
Magda Marcin i Julka

brawo Magdzik nasza lipcóweczko sierpniowa:-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry