reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
AGA SPEŁNIENIA MARZEŃ Z OKAZJI URODZIN:-):-):-):-)

tylko nie zapomnijcie o mnie na dzisiejszym wirtualnym party:-D:-D:-D tylko ja poproszę o szklankę Coca Coli z lodem - a niech stracę:-p
odbiegnę teraz od imprezowych tematów bo dziś rano byłam z Antkiem u lekarza:-( Mały ma zapalenie górnych dróg oddechowych oraz ma sporą aftę na podniebieniu:eek: na szczęście płuca czyste:tak: dała antybiotyk i teraz się kurujemy;-) Antoś strasznie marudzi i nic nie mogę zrobić:baffled: jak tylko wyjdę z pokoju to nawet jak twardo śpi od razu się budzi i jest ryk:szok: żurek gotuje już 3 godzinę:baffled:
na dodatek jestem sama w domu bo M w pracy, a reszta ekipy u Mamy:eek: miłego dnia i DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS I WASZYCH POCIECH:-D

mamaBartkaiNatalki wszystkiego najpiękniejszego w dniu urodzin
aby dzieciaczki zawsze cieszyły serce a mężyk je rozgrzewał:-)
kate aby Antonio jak najprędziej wrócił do zrdowia

My juz po szpitalu:tak:Wyszlismy na wlasne zadanie lekarze kazali mi zostac conajmniej do poniedzialku:baffled: Jak troche odpoczne i ochlone napisze wiecej

Aga - wszystkiego najlepszego z okazji twojego swieta!

Andula- szpital? Ja chyba nie jestem na biezaco...co sie stalo?

Ja dzisiaj zaszalalam z tipsami i teraz czuje sie tak dziwnie bo nigdy ich nie mialam ale w poniedzialek mam calkiem zacna ceremonie na uniwerku gdzie studiowalam wiec sie skusilam na to...

Bardzo dziękuję za życzenia dziewczynki :-D:-D...jeszcze nigdy tyle ich nie dostałam :tak:
Antonio nasz śmieszku cudny zdrowiej szybciutko.
A co z Misiem? Czemu szpital?

No to czas imprezkę zacząć:-)
Częstujcie się koleżanki :-):-D:-D

reklama
Do góry