reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
O kurde, imprezka sie zaczęła:-) dobrze że M kąpie małą:-D
Leję sobie winka i biore kawałek torciku, smakowicie wygląda.....

Ja dziś spędziłam 3 godz w Smyku:zawstydzona/y: kupiłam prezenty dla dzieciaków i jestem juz zadowolona, ale wybór tam przeogromny...Kupiłam też dla Lenki od mojej mamy zabawki, potem wkleje jakie. Miałam ochotę na szczeniaczka uczniaczka ale w smyku strasznie drogi, pozatym stierdziłąm że na 1 urodziny dostanie. Teraz pewnie tym sie bawić nie będzie.

aaaallllleee impreza!:-D To ja poproszę po jednym kieliszku wszystkiego i talerz przekąsek:-) No i sto lat dla szanownej jubilatki i fundatorki imprezy:-D

Apropos zakupów, porównałam ceny i mi wyszło, że ta promocja Fisher Price w Tesco to jest dla nieposiadających Internetu, bo jednak trochę przepłaciłam w stosunku do cen z Allegro (już z doliczeniem wysyłki):baffled: Na moment mi to nawet humor zepsuło, ale z drugiej strony przynajmniej obejrzałam na żywo wszystkie zabawki i wiedziałam co kupuję;-) A w sumie kupiłam dla Florki garnuszek na klocuszek, a dla Laury śpiewającego żółwia - za którego rodzice Laury przestaną się do mnie odzywać, bo żółw śpiewa dużo i głośno:-p:-p ale zabawki rzeczywiście świetne - zbadaliśmy z mężem wszystkie, które miały włożone baterie, korzystając z tego, że Florka dzielnie przespała całe zakupy..a przy okazji obejrzeliśmy też zdalnie sterowane motorówki, auta i fort rzymskich wojowników:-D

No to jeszcze łyczek na dobranoc i ja się zbieram, żeby skorzystać z tych paru godzin spokoju, zanim mój "nocny marek" nie zacznie grasować w poszukiwaniu cyca:baffled: wesołego wieczoru:-)

Dziewczyny, ale macie dobrze z tymi świątecznymi zakupami;-) ja na razie nie mam co o tym marzyć, gdyż teraz każdy pieniądz jest ważny bo po 10 grudnia chcemy się przeprowadzić:-D oby stało się to jak najszybciej bo inaczej dziecko mi w tym starym domu zmarznie:szok: na Boże Narodzenie zaplanowane są chrzciny, więc Antonio chcąc nie chcąc i tak zgarnie prezenty:-D
Mamabartkainatalki no chlup za Twoje zdrowie:-D:-D:-D:-D dzięki za Colę:tak::-p słodkości i przekąski wyborne
:-p:-p zmykam bo Chorowitek już marudzi:eek: znowu spanie z Mamą:-p miłej nocy:-D

Surv - ja kupiłam tego śpiewającego żółwia dla mojej Lenki od babci. A garnuszka kurcze nie widziałam w smyku. Moze go kupie małej od nas. Ja zachęcona imprezką spiłam z M butle wina, troche przytulania:-) i sie rozchodzimy...ja do sypialni do spania a małżon zostaje przed tv z drugą kochanką Barceloną:-D
Spokojnej i przespanej nocki wszystkim życzę

No widzę że imprezka się kręci :-D:-D:-D Jak to miło Was gościć chocby wirtualnie:tak: Wasze zdrówko:rolleyes:

Ja sobie w realu wypiłam Martini ze sprite'm i cytrynką :-p(mniamuśne było), pochłonęłam trochę kalorii i udaję się ku łóżkowicom bo Natusia nie da pospać za długo.

Fajnie że zakupki się Wam udały :tak: Ja na razie mam tylko prezent na Mikołaja dla starszaka. Kupiłam mu w H&M plecaczek ze Spidermanem :happy: a dla Natusi muszę coś jeszcze wymyślić. Teraz głównie myślę o chrzcinach bo to już za tydzień :szok: a potem zajmę się z przyjemnością prezentami gwiazdkowymi:-)

Pabla, w takim razie oświadczam wszem i wobec że nasi mężowie mają wspólną kochankę ;-):-D:-D Mój też ogląda.

Kate,cudnie że przeprowadzka już tuż tuż :) Prezenty tak czy siak Antoś zgarnie od całej rodzinki a największym od Was będzie nowy domek :)
Jeszcze raz zdrówka życzymy śmieszkowi.

Wszystkim spokojnej, przespanej nocki :))

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka, Zeinab, Tymek - rośnijcie zdrowo dzieciaki na pociechę mamom;-)

Widze, że niektórzy wczoraj do późna pobalowali...:-D A u nas w końcu nieco spokojniejsza noc.....tylko 4 pobudki:szok: Za to rano wstać trzeba było, bo jeśli to weekend, to my tradycyjnie na polskich drogach w poszukiwaniu domu:-D A widzę szron na okolicznych dachach, więc w górach pewnie mróz będzie:baffled: Idę szykować kanapki, 5 sweterków dla Florki i piersiówkę dla kierowcy, bo z tyloma punktami karnymi i tak mu już wszystko jedno:-p:-p:-p

Miłej andrzejkowej niedzieli:tak:

Do góry