reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
mamabartka- ja mam ochote na ten tort, mniam....
pabla27
Fanka BB :)
O kurde, imprezka sie zaczęła:-) dobrze że M kąpie małą
Leję sobie winka i biore kawałek torciku, smakowicie wygląda.....
Ja dziś spędziłam 3 godz w Smyku
kupiłam prezenty dla dzieciaków i jestem juz zadowolona, ale wybór tam przeogromny...Kupiłam też dla Lenki od mojej mamy zabawki, potem wkleje jakie. Miałam ochotę na szczeniaczka uczniaczka ale w smyku strasznie drogi, pozatym stierdziłąm że na 1 urodziny dostanie. Teraz pewnie tym sie bawić nie będzie.

Leję sobie winka i biore kawałek torciku, smakowicie wygląda.....
Ja dziś spędziłam 3 godz w Smyku

survivor26
Mamy lipcowe'08
aaaallllleee impreza!
To ja poproszę po jednym kieliszku wszystkiego i talerz przekąsek:-) No i sto lat dla szanownej jubilatki i fundatorki imprezy
Apropos zakupów, porównałam ceny i mi wyszło, że ta promocja Fisher Price w Tesco to jest dla nieposiadających Internetu, bo jednak trochę przepłaciłam w stosunku do cen z Allegro (już z doliczeniem wysyłki)
Na moment mi to nawet humor zepsuło, ale z drugiej strony przynajmniej obejrzałam na żywo wszystkie zabawki i wiedziałam co kupuję;-) A w sumie kupiłam dla Florki garnuszek na klocuszek, a dla Laury śpiewającego żółwia - za którego rodzice Laury przestaną się do mnie odzywać, bo żółw śpiewa dużo i głośno
ale zabawki rzeczywiście świetne - zbadaliśmy z mężem wszystkie, które miały włożone baterie, korzystając z tego, że Florka dzielnie przespała całe zakupy..a przy okazji obejrzeliśmy też zdalnie sterowane motorówki, auta i fort rzymskich wojowników
No to jeszcze łyczek na dobranoc i ja się zbieram, żeby skorzystać z tych paru godzin spokoju, zanim mój "nocny marek" nie zacznie grasować w poszukiwaniu cyca
wesołego wieczoru:-)

Apropos zakupów, porównałam ceny i mi wyszło, że ta promocja Fisher Price w Tesco to jest dla nieposiadających Internetu, bo jednak trochę przepłaciłam w stosunku do cen z Allegro (już z doliczeniem wysyłki)

No to jeszcze łyczek na dobranoc i ja się zbieram, żeby skorzystać z tych paru godzin spokoju, zanim mój "nocny marek" nie zacznie grasować w poszukiwaniu cyca

KATE23
Lipcowa Mama:)
Dziewczyny, ale macie dobrze z tymi świątecznymi zakupami;-) ja na razie nie mam co o tym marzyć, gdyż teraz każdy pieniądz jest ważny bo po 10 grudnia chcemy się przeprowadzić
oby stało się to jak najszybciej bo inaczej dziecko mi w tym starym domu zmarznie
na Boże Narodzenie zaplanowane są chrzciny, więc Antonio chcąc nie chcąc i tak zgarnie prezenty
Mamabartkainatalki no chlup za Twoje zdrowie

dzięki za Colę
słodkości i przekąski wyborne 
zmykam bo Chorowitek już marudzi
znowu spanie z Mamą
miłej nocy

Mamabartkainatalki no chlup za Twoje zdrowie

pabla27
Fanka BB :)
Surv - ja kupiłam tego śpiewającego żółwia dla mojej Lenki od babci. A garnuszka kurcze nie widziałam w smyku. Moze go kupie małej od nas. Ja zachęcona imprezką spiłam z M butle wina, troche przytulania:-) i sie rozchodzimy...ja do sypialni do spania a małżon zostaje przed tv z drugą kochanką Barceloną
Spokojnej i przespanej nocki wszystkim życzę

Spokojnej i przespanej nocki wszystkim życzę
mamabartka
...i Natalki :)
No widzę że imprezka się kręci 

Jak to miło Was gościć chocby wirtualnie
Wasze zdrówko
Ja sobie w realu wypiłam Martini ze sprite'm i cytrynką
(mniamuśne było), pochłonęłam trochę kalorii i udaję się ku łóżkowicom bo Natusia nie da pospać za długo.
Fajnie że zakupki się Wam udały
Ja na razie mam tylko prezent na Mikołaja dla starszaka. Kupiłam mu w H&M plecaczek ze Spidermanem
a dla Natusi muszę coś jeszcze wymyślić. Teraz głównie myślę o chrzcinach bo to już za tydzień
a potem zajmę się z przyjemnością prezentami gwiazdkowymi:-)
Pabla, w takim razie oświadczam wszem i wobec że nasi mężowie mają wspólną kochankę ;-)
Mój też ogląda.
Kate,cudnie że przeprowadzka już tuż tuż
Prezenty tak czy siak Antoś zgarnie od całej rodzinki a największym od Was będzie nowy domek 
Jeszcze raz zdrówka życzymy śmieszkowi.
Wszystkim spokojnej, przespanej nocki
)

Ja sobie w realu wypiłam Martini ze sprite'm i cytrynką

Fajnie że zakupki się Wam udały

Pabla, w takim razie oświadczam wszem i wobec że nasi mężowie mają wspólną kochankę ;-)

Kate,cudnie że przeprowadzka już tuż tuż
Jeszcze raz zdrówka życzymy śmieszkowi.
Wszystkim spokojnej, przespanej nocki
Ostatnia edycja:
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Aż do teraz opijam Agi urodzinki. Alkohol pyszności a przekąski rarytasik 

reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Lenka, Zeinab, Tymek - rośnijcie zdrowo dzieciaki na pociechę mamom;-)
Widze, że niektórzy wczoraj do późna pobalowali...
A u nas w końcu nieco spokojniejsza noc.....tylko 4 pobudki
Za to rano wstać trzeba było, bo jeśli to weekend, to my tradycyjnie na polskich drogach w poszukiwaniu domu
A widzę szron na okolicznych dachach, więc w górach pewnie mróz będzie
Idę szykować kanapki, 5 sweterków dla Florki i piersiówkę dla kierowcy, bo z tyloma punktami karnymi i tak mu już wszystko jedno

Miłej andrzejkowej niedzieli
Widze, że niektórzy wczoraj do późna pobalowali...

Miłej andrzejkowej niedzieli