reklama
Andula to się pewnie nie możesz doczekać:-)
Roni 100 lat dla Jasia!!!
Pabla jutro na pewno będzie lepszy dzień
My zakupiliśmy dziś meble do dużego pokoju i mąż skręcał,niestety kończyć będzie jutro ponieważ za bardzo wczoraj poimprezował u mojego kuzyna i dziś kac go męczy.Wszyscy mocno imprezowali tylko ja taka grzeczna niepijąca:-)
Roni 100 lat dla Jasia!!!
Pabla jutro na pewno będzie lepszy dzień
My zakupiliśmy dziś meble do dużego pokoju i mąż skręcał,niestety kończyć będzie jutro ponieważ za bardzo wczoraj poimprezował u mojego kuzyna i dziś kac go męczy.Wszyscy mocno imprezowali tylko ja taka grzeczna niepijąca:-)
Roni21
Spider's Web
dziekuje Wam bardzo za zyczenia dla mojego broja :-)
przeraza mnie jutrzejsze 9 h w samochodzie
przeraza mnie jutrzejsze 9 h w samochodzie

survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla, bedzie lepiej, w końcu święta idą...chociaż ja też nadal pożarta z mężem, ale obecnie to już mnie sam fakt pożarcia się na tyle wkurza, że nie jestem w stanie się pogodzić
Byłam za to dziś pół dnia na zakupach z siostrą, a młoda zostawszy z tatusiem wykazała się daleko posuniętą uprzejmością i większość czasu przespała
Ja się ułaziłam jak głupia, nic nie kupiłam, ale możliwość wyjścia bez Flory, zjedzenia obiadu w knajpie i poprzepychania się na ciasnych stoiskach - bezcenna
aaaa, i byłam w sklepie z bra-fittingiem polecanym przez Hashi i dawszy personelowi nadzieję, że coś kupię, obmierzyłam się fachowo i poprzymierzałam.. i wiecie co - dobry stanik naprawdę robi różnicę! W prawidłowo dobranym wyglądałam tak, że jakbym była facetem to bym się za sobą na ulicy obejrzała:-):-) Jedyna wada to ceny, więc wyszłam z niczym, no ale pomarzyć można;-)

Byłam za to dziś pół dnia na zakupach z siostrą, a młoda zostawszy z tatusiem wykazała się daleko posuniętą uprzejmością i większość czasu przespała

Antonio, Marcelku i Wiktorku - spóźnione życzenia z okazji ukończenia 5go miesiąca:-)
Jaśko wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia drugoego roku życia
żebyś był zdrowy i radosny!!!
Kasia piękna karteczka - cała trójka mikołajowa cudna
oj ja też dzis sie nachodziłam po sklepach ale z synem i z mężem
Tymek był przez całe 5 godzin grzeczny - 2 razy dokarmiony więc zadowolony
ja się obkupiłam egoistycznie- wszystko dla siebie nic na prezenty - ale tak mi z tym dobrze jak nigdy;-)
a teraz upajam się karmi
Jaśko wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia drugoego roku życia
żebyś był zdrowy i radosny!!!
Kasia piękna karteczka - cała trójka mikołajowa cudna

oj ja też dzis sie nachodziłam po sklepach ale z synem i z mężem
Tymek był przez całe 5 godzin grzeczny - 2 razy dokarmiony więc zadowolony
ja się obkupiłam egoistycznie- wszystko dla siebie nic na prezenty - ale tak mi z tym dobrze jak nigdy;-)
a teraz upajam się karmi
Ostatnia edycja:
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kasiu masz fantastycznych modeli. Ja karteczkę machnęłam w photoshopie ale będę działać w nowych programach nad ciążowymi zdjęciami.
Surv, biustonosze są dużo tańsze np. w Anglii. Najlepiej upatrz sobie jakiś konkretny model, poprzymierzaj i kup albo może znajomi Ci kupią np. ????
Ja oczekuję az mój biust sie zdecyduje jaki ma mieć rozmiar:-):-):-)
Spóźnione ale gorące uściski dla Jasia ;-);-);-);-);-)
A my wczoraj byłyśmy na uroczym pieczeniu ciasteczek u mojej kumpeli. Taki mały sabat. Młoda rozdawała uśmiechy i grzeczniutka była...no bo jak tu nie być grzecznym jak tyle osób chętnych do noszenia i zabawy.
Ale było fajnie,pełno bab, lukier ciacha i pełno zamieszania. Ploty oczywiście obowiązkowe no i winko

, ech.....teraz to czekamy na święta:-)
Surv, biustonosze są dużo tańsze np. w Anglii. Najlepiej upatrz sobie jakiś konkretny model, poprzymierzaj i kup albo może znajomi Ci kupią np. ????
Ja oczekuję az mój biust sie zdecyduje jaki ma mieć rozmiar:-):-):-)
Spóźnione ale gorące uściski dla Jasia ;-);-);-);-);-)
A my wczoraj byłyśmy na uroczym pieczeniu ciasteczek u mojej kumpeli. Taki mały sabat. Młoda rozdawała uśmiechy i grzeczniutka była...no bo jak tu nie być grzecznym jak tyle osób chętnych do noszenia i zabawy.
Ale było fajnie,pełno bab, lukier ciacha i pełno zamieszania. Ploty oczywiście obowiązkowe no i winko

Marcelek pięknie dziękuje za wszystkie życzenia!!!
Nie zaglądaliśmy tu przez 2 dni bo w domu sajgon. Niestety mój M ma problem żeby wybrać czy woli zajmować się dzieckiem czy zrobić coś w domu i wybrał czytanie gazety

A przed świętami to nienajlepszy wybór. Wykończyly mnie te dwa dni i wczoraj to miałam wszystkiego serdecznie dość.
A mój sprytny M podpytywał czy na pewno Marcel musi mieć rodzeństwo. Hmmmm..... cwaniak wyczuł moją chwilę słabości!
Jasiu wszystkiego najlepszego! Żeby Ci siostra szybko rosła i okazała się być równą babką do świetnej zabawy!!!
Nie zaglądaliśmy tu przez 2 dni bo w domu sajgon. Niestety mój M ma problem żeby wybrać czy woli zajmować się dzieckiem czy zrobić coś w domu i wybrał czytanie gazety

A mój sprytny M podpytywał czy na pewno Marcel musi mieć rodzeństwo. Hmmmm..... cwaniak wyczuł moją chwilę słabości!
Jasiu wszystkiego najlepszego! Żeby Ci siostra szybko rosła i okazała się być równą babką do świetnej zabawy!!!
reklama
Jasiu spoznione zyczonka urodzinowe 100lat:-)
Kasia fajna kartka:-)
U nas w nocy maz wstaje do malej(teraz jak ma wolne) podaje mi ja do karmienia i odklada do lozeczka
Ale dzis stwierdzil ze ma dosc i ja mam wstawac. Wczoraj budzila sie ze 3 razy o 2 i nie dala sie uspokoic smoczkiem musialam dac jej cyca o 4 i jeszcze raz ale nie wiem o ktorej bo juz nie sprawdzalam. A dzis pierwsza pobutka o 4.30
.
Kasia fajna kartka:-)
U nas w nocy maz wstaje do malej(teraz jak ma wolne) podaje mi ja do karmienia i odklada do lozeczka