reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
No ale wszystkie leki bierze, gorączki nie ma, a humor całkiem niezły, więc moze to z oskrzeli wypływa na zewnątrz po opukiwaniu

Surv u nas identycznie:-p Antkowi to aż tak "gra" w pleckach:eek: a kaszel to ma taki, że mam wrażenie, że płuca wypluje:szok: i tylko to:baffled: reszta w normie:-p

Tosika i Liwus zazdroszczę spotkania:-D:-D ja mam tu sporo koleżanek, ale jakoś więcej zżyłam się z WAMI niż z nimi, co niektóre znam całe życie:zawstydzona/y: także ja również piszę się za spotkaniem tylko w takim miejscu, żebyśmy wszystkie bez problemu dotarły:-D

WIKI STO LAT:-):-):-)

Dzieki wielkie za pocieszenie,az sie rozczulilam,ale strasznie milo z waszej strony:tak:To chyba nie jest jeszcze stres przedslubny,bo to rzeczywiscie trzeba bardziej na luzie podejsc i tak wszystko bedzie cacy,ale ogolnie jakis wisielczy humor mnie dopadl.
Andula jakby co to tam blisko Londynu chyba Beaa mieszka to zawsze mozecie cos zorganizowac.Ja niestety mam niezly hektar:-(
Survivor wy tam nigdzie sie w strone Czestochowy nie wybierajcie,my planujemy niedlugo do Pl na stale wrocic,wiec z Woclawia do Opola rzut kamieniem,a tu kawaler chetny i gotowy;-):-)

No a u nie jak juz sie wali to wszystko na kupe.Wlasnie sie wybieram ,zeby jednak ten modem oddac,bo internet slabo chodzi.Auta ni ma wiec sie bede tlukla z malym autobusem pol godz.w jedna strone.Juz mnie trzesie,jak sobie pomysle o tej przejazdzce zwlaszcza,ze w Autobusie goraco,pozniej w centrum handlowym tez ,moj maly wariat pewnie spokojnie w wozku nie usiedzi i do tego sie caly spoci,a ja przy nim.
Ale najgorsze to,ze dopiero co do was wrocilam i znow musimy sie rozstac:no::crazy: Ech...do dupy!

Wikusiu wszystkiego najlepszego!!!:-)

Madzia, smutno bez Was - mam nadzieję, że szybko wrócicie!
Ja popołudniami padam, nic mi się nie chce...

Wikusiu, wszystkiego najpiękniejszego!!!

Madzia czekamy na Was! jedni wracaja do Pl a ja wracam do Uk ale nie na zawsze tylko na jakis czas troszke fufu;-) zaoszczedzic aby miec na jako taki strat choc z ta oszczednoscia u nas zawsze krucho:baffled:Jednak uwazam ze Mis bez taty nie moze sie wychowywac i musimy byc razem :-)

reklama
Wikusiu żyj nam zdrowo i kolorowo!!!

Szkoda mi Was dziewczyny na tym "wygnaniu":sorry: aczkolwiek perspektywy macie tam większe:tak: najważniejsze, że macie obok siebie najbliższe sercu osoby a reszta to pryszcz (nas też macie na wyciągniecie ręki :rofl2:)

Do góry