Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

buziaki

ale po kąpieli i mleczku padła jak mucha.

:-) te zjazdy mnie dobija bo mam zajęcia od 8 do 19.30

ale pocieszam się że do czerwca

Po takim dniu jak tamten jedynie cały dzień tworzę monologi, co też mogłam powiedzieć i na wieczór mam już dość. Nie chcę się na ten temat rozpisywać, bo to niczego nie zmieni, ale tak się zastanawiam, czy uda mi się stworzyć normalne, bliskie i ciepłe relacje z własnymi dziećmi, skoro do własnej mamy nie potrafiłabym się przytulić (a zimna bynajmniej nie jestem).
), a ja chodzę w dwóch parach na zmianę. Wczoraj aż zasnąć nie mogłam, bo do tej pory cały czas było tak, że zaczynałam eliminację słodyczy, a po kilku dniach stwierdzałam, że jestem na to za słaba, że nie dam rady, że mam za dużo stresu w obecnej sytuacji. I wczoraj się strasznie na to wkurzyłam, na tą moją słabość okrutną i wymyśliłam, że jak stres będzie mnie przerastał, to sobie zapodam melisę ;-) Ech, nie wiem co z tego wyjdzie, ale jak patrzę na zdjęcia ślubne, to aż niemożliwym mi się wydaje, że mogłam tak wyglądać. Planowałam odchudzanie po zakończeniu karmienia (jakieś leki), ale ja jeszcze długo będę pewnie Julinkę karmić, więc nie ma sensu czekać.
No może nieco ponad 7 kg, choć przy wciąganiu wszystkiego jak odkurzacz, mała nadal tyje niewiele...wszystko w zęby chyba idzie - dziś zajaśniały pod dziąsłem prawe dwójki, a i trójki wyglądają, jakby zbierały się do wychodzenia