Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po prostu ONI tak mają!! I te durnowate gadanie, a co ty masz do roboty, TYLKO zajmowanie się dzieckiem

Też bym czasami ojego do mamusi odesłala. Trzymajcie się.
no ok, wygoniłam go, żeby przewietrzyć.
. Grrrrrrr! A potem jak się mały przyzwyczai, to kto będzie musiał wygibasy z dzieckiem w objęciach robić... Niedoczekanie, ze starszym się tak wrobiłam, teraz już taka głupia nie będe.Haszi pozwól, ze skorzystam z twojgo patentuHehe przypomniala mi sie coś fajnego. Pisałam, że niedawno na omdlenie mi sie zebrało. Mój mężu mnie wtedy łapał. Od tej pory jak jest to wstaje w nocy 2x częściej i szybciej, więcej młodym się zajmuje i wogóle tak jakoś to na niego podzialało. Polecam ;-)
A tak sobie teraz pomyślałam, ze jak wszystkie skutecznie zaczniemy TO uprawiać i przyjdzie do spotkania lipcowego i nasze chłopy jak siądą przy piwku i zaczną nas "obgadywać' to wyjdzie, ze wszystkie jesteśmy jakiegoś slabego zdrowia

Wróciłam do pracy, dziecko zostawiłam z innymi (czytaj dziadki i tatuś), no i rzadko bywam w domu. Wieczorami padam jak mucha, bo przecież pobudka w okolicach godziny 6 murowana. Nawet weekendy do mojego dziecka nie przemawiają

Tęskno mi za Wami, staram się podczytywać, ale pisać nie zawsze mam siły
Postaram się nadrobić. Całuję mocno wszystkie mamy i słodziaki dzieciaczki

Właśnie skończyłam zajęcia, pakuję manatki i spadam do mojego szczęścia
Pa