reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Izabelka....eeee chyba nie przesadziłaś.....oj najgorsze jak nie wiadomo o co chodzi

młoda wczoraj tak marudziła wieczorem, okazał się że panna głodna:szok::szok::szok: i po dwóch dokładkach mleka....mina się zmieniła i młoda mogła wkońcu pójść spać.
Och żarłoczek mały

reklama
iza ja tez uwazam ze wszytsko w porzadku, na pewno nie przedawkowalas. wydaje mi sie ze nie masz poowdu do zmartwien, to normalne, moj tez ma czasem takie akcje zwlaszcza ze sama zasnela to dobry znak. no ale jak bardzo sie martwisz to lepiej moze skonsultuj sie z lekarzem

Izabelka napewno nie przedawkowalas 100% Mala spi bo pewnie zmeczona placzem moze cos ja bolalo byc moze zabkowanie sie zaczelo (viburcolu nie da sie przedawkowac )
Kubulku brawo zdolniacha z Ciebie !

Ostatnia edycja:
Julio w dniu Twojego święta zdrowia, szczęścia, pomyślności do późnej starości :-):-):-):-):-):-):-):-)

Izabelka spokojnie na pewno nie przedawkowałaś, to są leki dl aniemowalczków czyli wszystkie dawki dzielimy przez 100:happy: (w porównaniu z dorosłymi)
Pabla super sprawa, chyba się skuszę przy najblizszym przyplywie gotówki;-) tylko wcześniej poprosze parę wskazówek jak się tym bawić:-p
Dorka ja też chcę zrzucić co nie co:-) to mozemy się dopingować:rofl2:
My też za chwilunię mamy gości:-D
miłego wieczoru dziewuszki:-):-):-)

dzieki, uspokoilyscie mnie ;-)
malego zaraz kapie, Wera spi jeszcze...troche ogarniete w domku, okazuje sie,ze znajomi przyjda
a naprawde nie mam ochoty na posiadowke;wykonczona jestem :sorry2:
milego wieczorku :tak:

Izabelka, nie przesadziłaś: mnie tak lekarka zalecała przy ząbkowaniu i trzydniówce, właśnie oba prawie naraz i nic małej nie było, a nawet pomogło:tak:

U nas popołudniu masakra, Młoda wyła non stop nic jeść oprócz piersi nie chciała, aż zadzwoniłam do prywatnego pediatry, czy mam jechać z nią do szpitala, ale twierdzi, że nie tylko jutro rano do niego na wizytę....za podwójną stawkę oczywiście:baffled: No trudno nie będę ryzykować, pojadę, żeby się uspokoić, mam nadzieję, że coś wymyśli konstruktywnego....

A wcześniej obejrzałam Baby Walkera - dokładny opis na stosownym wątku później, ale bardzo mi się podobał i chyba się na niego zdecyduję:tak:

surv trzymam kciuki za Flore, oby wszytsko w porzadku bylo i nie zlapala tego wirusa od Ciebie. moj tez ma czesto takie akcje, zwlaszcza ze staram sie ograniczyc piers bo chcailabym zeby jadl tez cos innego:dry:

Super sprawa na spotkania ze znajomymi, przygotowujesz tylko kurczaczka w różnych marynatach, warzywka, szaszłyki, serki i uczta na całego, każdy pilnuje swojego kawałka :-):-D

Ale bajer - jak przy ognisku;-):-D
Surv, daj znać co orzekł lekarz:tak:
Wercia, Florcia, trzymajcie się szkrabiki

reklama
ja na szybko bo gości jeszcze mam
surv - z niecierpliwościa czekam na opis wózka, moze i mi uda sie jutro coś oblukać.
ogromne buziolki dla Florki - pewnie te zębiska tak jej dokuczają, bidulka:sorry2:

Do góry