reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Madzia Z Miskim podobnie w gosciach czasami tak marudzi ze normalnie mi sie odechciewa z nim wychodzic a jak wracamy do domu jakby dzieciaka nie bylo:tak:
Mi M zlozyl zyczenia tzn chwile po polnocy wyslal smsa ale nawet sie nie wysilil aby sam cos wymyslec tylko wierszyk napisal porazka totalna:baffled::baffled:
Wszystkiego Najlepszego Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!

reklama
wszystkiego najlepszego Kobiety !!!!
nasze raclette udane, objedliśmy sie, opilismy, niunka najpierw sie trochę bała nowego wujka z brodą a potem nie schodziła cioci z rąk:-) z okazji spotkania i siedzenia przy stole z nami dostała troche skórki od chleba - zjadła z chęcią - dziś ja szukam oznak uczulenia, narazie brak:tak:
Kamu - my też tego nie używamy często, ale jak mamy jakieś spotkanka i mi sie nie chce gotować to jest to super sprawa!! i goście zawsze zadowoleni.
my zaraz jedziemy obejrzec wózeczki....czekam na relacje Surv odnosnie walkera, ale chyba nie zdąże się załapać przed wyjazdem:-(

witajcie
wczoraj mala sie wyspala i rzdazila dluzej niz zwykle,ale juz bylo lepiej ;-) znajomi nie przyszli i sobie odpoczelam :-D:tak::tak::tak:
malenka wlasnie zasypia, Oski szaleje w sypialni z tata :-p bylam dzisiaj rano w kosciele i zostawilam meza z 2 dzieci i oczywiscie fochy jak wrocilam; a dlaczego nie biore jednego z nich na przyklad ze soba:confused: to mu powiedzialam,ze ja tez czasami potzrebuje chwile byc sama, bo taka prawda....
zycze wszystkim wytrwalosci i zdrowka
a ze dzisiaj nasze swieto to zycze abyscie zawsze widzialy siebie jako piękne kobitki zadowolone z zycia i przeszczesliwe :-D

u nas pogoda 2 dzień okropna:crazy:wczoraj na dworze nie byliśmy, dzisiaj raczej tez nie pójdziemy, bo nawet przez okno mi sie nie chce patrzeć:sorry2::happy:
no to mój M sie wysilił, bo przyszedł rano z bukietem czerwonych róż:tak::-)
tylko syn jeszcze nie wie ze w taki dzien trzeba mame na rękach nosić:-D

wszystkiego najlepszego dla dużych kobiet i małych kobietek:-)
u nas tez pogoda marniutka, aż się odechciewa wszystkiego
do tego jak zwykle prezent od matki natury dostałam w postaci @ więc ledwo siedzę, a syn nie umie uszanować, że mama ma świeto no i globusa załapała i od 6.30 szaleństwo
mąż nawet w ramach 8 marca próbował go usypiać na rączkach ale nie poskutkowało dopiero po śniadanku padł na 1,5h więc się zrehabilitował:-)
ja wczoraj nie zrobiłam planowanych wyskoków na zakupy więc dziś jadę sobie poszaleć;-)

Mamobartkainatalki ale fajowo Ci (prosimy o późniejsze recencje:-p) Do mnie w środę mama przyjeżdża więc już dzisiaj planuję gdzie z M możemy wyskoczyć:rofl2:
Lenka biedulko skórkę od chcleba mama ci dala w nagrodę, zamiast np. parówę:tak::-p:-D:-D
Renia wspólczuję @ (ja jeszcze niet aczkowliek pewnie na dniach:-()
Izabelka powiedz M, że pracujesz na dwa etety i masz prawo na chwilę wyciszenia:tak: a w następną sobotę wychodzisz na kawę z koleżankami :-):-p
Kicrym mój też mnie dzisiaj zaskoczył- rano była różyczka i perfumy:szok: aczkowliek mialam cichą nadzieję na goździka i rajstopy (pamiętacie te czasy):rofl2::-D:-D:-D:-D:-D
a to ode mnie na dzień kobiet :happy: Wszystkiego najlepszego dziewuszki!!!
8 marca - Dzień Szowinisty - Informacje w Interia360.pl - wiadomości, dziennikarstwo obywatelskie

Wszystkiego najlepszego kobitki:-):-):-)
U nas dzis ponuro ale dosc cieplo. Bylismy w kosciele i na cmentarzu majej mamy. A teraz G robi obiad a ja na BB. Mala bawi sie z bratem. Wczoraj byli u nas znajomi i zostali na noc.Rano o 8.00 pobutka(ich syn sie wyspal). A ja oczywiscie poklocilam sie z G i teraz nie gadamy ze soba jak nie musimy:baffled:

reklama
a ja trochę z poślizgiem:zawstydzona/y::-p
Moc życzeń dla Julii z okazji Urodzin:-):-):-):-):-)
Buziaki dla Wszystkich Kobiet tych dużych i tych małych:rofl2:
mój M oczywiście nie pamięta o tym święcie - no bo po co:baffled: zresztą o żadnych świętach nie pamięta, więc można się przyzwyczaić:zawstydzona/y: wczoraj byłam z Antosiem i Mamą u kuzyna i tam jest chłopczyk o 10 dni starszy od Antka;-) normalnie wyszłam w szoku:szok: ten Mały jest 1 kg lżejszy od Antka, ale mój przy nim wyglądał jak słoniątko :-) taki wielki;-) ale tamten taki akrobata, że szczeka opada:baffled: Antek tylko siedzial zdziwiony jak tamten przewroty smiga i prawie raczkuje:-p milego dnia;-)

Do góry