reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

kate jesteśmy z tobą:tak:
surv Gratuluje postawy twojego męszczyzny Trzymaj się, w końcu przejdzie:rofl2: Może to jakieś meingokoki skoro ostatnio tak je w tv reklamują?:eek:
kamu zazdroszczę spacerków, ja ostatnio co przez 2 dni wyjde na spacerek to mały łapie chrype i się potem boje znowu wyjść :baffled:
kaja jak lekarz poleca a teściowa umie to stawiaj banieczki. My stawiamy sobie wszyscy i czasem zdarzało się nawet zapobiec rozwojowi choróbska. Wg mojego pediatry pobudzają system immunologiczny.:tak:
toska zazdroszcze fitnesiku, ja jakoś nie moge się wybrać. Pozostaje mata i hantelki w domku:sorry:
aga fajnie, że się odzywasz. Oj nie dziwie ci się że masz dość. Ja odżyłam jak starszy w końcu do przedszkola poszedł :)
pearl ejjjj ja też chce, fajne takie muzeum techniki, u nas nie ma. No to m się jednak spisał.
ewelinka oj tym facetom to chyba coś do piwa ostatnio dodają, nie przejmuj się.
Ja też "uwielbiam" sie w nocy kłucić, zwłaszcza jak nie mam już siły wstawać a mój m na prośbe o pomoc mnie zlewa. Nie zawsze tak jest ale jednak to facet a nie anioł (lub kobieta).

Fajnie was poczytać. Mimo, że gdzieś wokoło są ludzie, to czytając o waszych tak podobnych radościach i problemach czuje sie o niebo mniej samotna. :)

reklama
oj renia to niestety nie ja:happy:miałam czarną kurtkę :tak::-)
Madzia moja siostra bierze pod uwagę tylko czarny wózek:baffled:
Pearl fajnie , muzeum, kino,luksusik:tak:
kaja jeżeli teściowa potrafi to może pozwól, na bank bedzie dumna z siebie ze może pomóc:tak:
ewelink@ współczuję kłótni:confused:
kamu no to sie dotleniliście:-)
tosika ach ja już dawno na fitnesie nie byłam:happy:

Surv - współczuję okropnego choróbska!
A ja mam zwolnienie do końca tygodnia, choć czuję się nawet nieźle... Nafaszerowałam się lekami:-) Ale nocka zapowiada się kiepska... Mała męczy się z zatkanym noskiem!

mamabartka - pewnie się zdecydujemy... Ale ja wolę te bezogniowe i chyba je kupimy po wypłacie...

witam
Surv gratuluję wychowania Męża:-) oby Mu tak zostało;-) zdrówka dla Ciebie i Florki:-)
Kamu ale zadyma z tymi sąsiadami:szok:

Chciałam Wam podziękować za wsparcie - Jesteście Kochane:-D przyznam szczerze, że emocje opadły, nie ma ofiar, więc nie będę Wam pisać szczegółów:-p zwyczajnie M doprowadził mnie wczoraj do spazmów i byłam gotowa go zabić:szok: ale chłopak żyje i ma się dobrze i nadskakuje mi na maxa:-p teraz z miesiąc będzie grzeczny:confused2: w ogóle to ja jestem przed okresem i to albo zespół napięcia albo ciąża bo chodzę jak bomba zegarowa i M zaczyna się mnie bać:eek::-p bardzo dobrze:-D:-D:-D:-D
Pogoda dzisiaj była niezła i Antoś był na spacerkach kilka razy;-) raz nawet ze skruszonym Tatusiem:-p Mały ostro trenuje pozycje na czworaka i często zalicza wywrotki:cool2: jednak jest z Niego twardy zawodnik bo popłacze trochę i zaraz dalej ćwiczy:-D biegnę poczytać inne wątki bo po wczorajszej nerwicy mam zaległości:zawstydzona/y: miłego wieczoru:tak:

Ja nadal jestem zła na mojego M, odzywam się tylko jak muszę :-p Chłop chyba zauważył, że to nie przelewki i chyba w ramach przeprosin i zaległego prezentu walentynkowego i na dzień kobiet zamówił dla mnie, a raczej dla córci sokowirówkę i blender w jednym:tak:
Super Blender z sokowirówką Philips HR 1840 F.V. (571198567) - Aukcje internetowe Allegro Teściowa pewnie nie będzie zadowolona, bo w domu jest podobno sprawny "piękny trzydziestoletni sprzęt":-p
Spacer dzisiaj odpuściliśmy sobie z racji pogody, jutro ma być słonecznie(podobno) więc nadrobimy:-)

hej wieczorkiem
odsapnelam to moge skrobnac pare slow ;-)
Kaja ja tez jestem jak najbardziej za stawianiem baniek; moja mala tez miala w styczniu stawiane, robi to znajoma; stawiala tz mojemu synkowi,ale bezogniowe-duzo nie kosztuja a po prostu zalewa sie je goraca woda; ja prosilam lekarza,zeby pokazal gdzie postawic i starczyly po 2 z kazdej strony
Kate Twoj smyku przescignie Wercie i zacznie raczkowac a moja zostanie w tyle :-p ale i tak robi postepy-cofa sie -odpycha na brzuchu do tylu hehe a jaka zadowolona :happy:

zycze zdrowka wszystkim i mniej klotni z mezami i partnerami
u nas tez spięcia codziennie...mialo byc tak juz bezproblemowo-ale to wiecie jak jest wszystko sie napietrza... bedzoe wiosna,bedzie lepiej...juz niedlugo
spokojnej nocki (przespanej) :-)

aha zapomnialam napisac,ze od dzisiaj robie brzuszki :) i bylam u fyca na poprawe nastroju

nie wiem czy znacie bajke...o miłości
BAJKA O MIŁOŚCI

Dawno temu na oceanie istniała wyspa, która zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy. Pewnego dnia wyspa zaczęła tonąć.
Miłość czekała do ostatniej chwili.
Gdy pozostał tylko skrawek lądu, poprosiła o pomoc.

Bogactwo powiedziało, ze na jego pokładzie nie ma miejsca na Miłość.
Duma stwierdziła, ze Miłość na pewno by wszystko popsuła na jej uporządkowanym statku.
Na zbutwiałej łódce popłynął Smutek, ale zaraz sam odpłynął w dal sam jak palec.
Dobry Humor przepłynął obok Miłości, nie zauważając jej, bo był tak bardzo rozbawiony...
Nagle Miłość usłyszała: - Chodź! Zabiorę Cię ze sobą! - powiedział nieznajomy starzec.
Miłość była tak szczęśliwa, ze zapomniała zapytać, kim jest jej wybawca...

Dopiero Wiedza jej powiedziała: - To był Czas, bo tylko on rozumie, jak ważna w życiu każdego człowieka jest Miłość..... ...

reklama
Surv super ze M juz sie naprawil oby tak zotalo:tak::-)
Kaja
mi tez sie wydaje ze banki pomoga :tak:
Kamu my tez wczoraj ponad 2h na spacerze u nas bylo naprawde slicznie sloneczko grzalo super:tak:
Ewelinka prezent super oby chlop zrozumial:tak:
Kate dobrze ze obylo sie bez ofiar;-)moze sie naprawi nie na miesiac lecz na zawsze!:-);-)

Do góry