reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kryzys minął:-) M. się upokorzył, a ja mu łaskawie przebaczyłam;-) Zresztą nie miałam szans, bo zrobił takie pyyyyszne pierożki! Wszystko w porządku! Do następnego razu:angry:

Miło się czyta takie wieści. Super! Śpijcie dobrze ;-)

Pytanko mam. Jula ma takie piersi, jakby niebawem planowała dojrzewanie, jakby takie powiększone. Czy tak może być? Wiem, że u niemowląt może coś nawet z nich wyciekać, ale teraz? No nakręciłam się...

reklama
kaja no to dobrze :) I już.
surv jak zwykle zazdroszczę kina. Reklama horroru na filmie dla matek z dziećmi?:szok:

Tymus odkrył, że chodzenie dookoła łóżeczka jest fajne i poszedł spać dopiero przed chwilą tj około 21:30. Jak jutro znów wstanie o 5:30 to ja się chyba zastrzelę.
No i zamieszanie wokół szczurków. Dobrze, że są dwa bo bitwa by była kto ma nosić :p. No a Pyś spazmy, że trzeba odłożyć że do przedszkola nie może wziąć (hje hje już widzę reakcje pań).
No i one są naprawdę słodkie, pełna fascynacja. Taki ciut mądrzejszy szczeniaczek którego w dodatku na ramieniu można nosić. Polecam;-)

Haszi no mnie nie namówisz:no: .Ja to mogę mieć psa,kota,ale chomiki,myszki i szczury to już nie teges:sorry2:Rybki,płazy i gady też nie,a ptaszków to sie brzydzę.A takie dziwadło ze mnie:-p
Kaja mmm smaka narobiłaś pierożkami:-pJa bym też wybaczyła za pyszne pierożki.
Sylcia kuruj się!życzę zdrówka.
Survivor ale fajnie macie z tym kinem,chętnie też bym się wybrała,bo ostatnio byłam rok temu.No ,a jeszcze jakby mały miał taką adochę jak Florka to już bym całkiem happy była.

Sylcia kuruj się kochana:-)
Haszi a za chiny ludowe:no::-p wystarczy, ze mój Kornel ma kameleona :-p
Dorka ja chyba też przeoczylam chirurga:-( a o co chodzi???
Kaja no i super, ze jest ok:tak:

a ja dzisiaj jakaś wypompowana jestem, ale muszę zbierać siły na jutro i rano jakieś muffinki upiec, bo zięć przychodzi:-D

No i one są naprawdę słodkie, pełna fascynacja. Taki ciut mądrzejszy szczeniaczek którego w dodatku na ramieniu można nosić. Polecam;-)

Jak Wam to napisze to mnie pewnie zlinczujecie no ale coz.
Otoz jak jeszcze bylam singlem :happy: To moj M miala szczurka byl slodki i mily, nosilo sie go na ramieniu i byl naprawde super szczurkiem. M wychodzil z domu na spacer a szczurek siedzial u niego na ramieniu.
Potem czyli rok temu jak bylismy juz malzenstwem postanowilismy ze sobie jakiegos zwierzaczka kupimy zebym ja wieczorami sama w domu nei siedziala bo M w pracy. I wypdalo na szczurka.... no i to byla totalna pomylka szczur przez 7 miesiecy nie oswoil sie , nie uciekal od rak , nie mowiac o tym ze nie bylo mowy o tym zeby posiedzialna ramieniu. Ale wizualnie byl slodkim szczurkiem a raczej byla. Takze jak zrobilo si ejuz bardzo cieplo czyli gdzies maj/czerwiec to M go wzial i wypuscil na polanke ... szczurek wyszedl z pudeleczka powachal trawke i tyle go bylo widac. Chcoiaz mialam wyrzuty przez dlugi okres czasu to wiem ze to byla sluszna decyzja ...

Kolejne zwierzatko nie bedzie szczurkiem a ..... chyba krolkiem ale to jak maly zacznie jarzyc o co biega w tym wszystkim:-)

Liwus, ale dlaczego miałybyśmy linczować, bo nie rozumiem;-)
Ja już od dawna na nogach i w domu - wzięłam sobie urlop. Olga w nocy spała fatalnie - znów przebudziła się koło 1 i nie mogła zasnąć:eek: Czuję się:confused2:

Hashi, ja jednak tak jak Kasia wolę coś większego:tak: Najlepiej wielkiego psa, albo tłustego kota:-) Aczkolwiek kto wie, co się spodoba mojemu dziecku.....starsza siostrzenica miała wiele lat fazę na żaby i zielona z obrzydzenia oglądałam z nią wielokrotnie te paskudztwa w zoo, żeby dziecku przykrości nie robić - całe szczęście, że w mieście mieszkamy i nie było szans na spotkanie żaby na łące twarzą w twarz:-D
Kaja, no to super, że się poukładało:tak:
Kasia, Olga uznała, że skoro mama ma urlop to można sobie po niej pojeździć?;-)

U nas dziś znowu boskie słońce, wiec chyba śmigniemy na porządny spacer, no a po południu bilans w przychodni, jak zwykle chorzy ze zdrowymi przemieszani, więc mam nadzieję, że znowu jakiegoś wirusa nie podłapiemy:baffled:

Miłego dnia!:tak:

u nas też sypie:-:)-(

my czekamy na pieska:-) od koleżanki...już drugi rok....hmmm...musze ją zapytać co i jak bo by się przydał już:-) żeby ustawić nam kocie towarzystwo
Koty mamy dwa Zdziska i Zenka...Zdzisio to piękny pręgowany kocur o dzikiej narurze (co ciekawe jak był mały to był taki towarzyski że jak sam zostawał to płakał)
Zenuś to typowy kocur...młodzież jeszcze....Leń jakich mało...życie upływa mu na kombinowaniu jak tu do domu się wkraść i wynegocjować u mamy jakieś dobre mięsko:-):-):-)...Zawistny jak pieron i złośliwy...Na widok mojego męza jednak ucieka (hmmmm miał taką fajną przygodę, wylazł po winogronie pod nasze okno na pierwszym piętrze i zaczął drapać w nowiutkie drewniane okna.......mąż wziął dziada za kark i swobodnie puścil na winogrono...hmmmm kot wyglądał jak tarzan:-):-D:-D:-D, od tej pory nie zawitał w nasze okno a i męża szerokim łukiem obchodzi:-):-):-), natomiast na widok mojej mamy nic sobie nie robi i nie daje się przepędzić tak go rozpuściła):-D:-D:tak:
Także same widzicie...pies by się sprzydał:-):-):tak:

reklama
Ja tez za wszelkimi rodzajami gryzoni nie przepadam.W londynie mamy rybki moj M je poprostu uwielbia.Zawsze marzyl o wielkim akwarium narazie mamy tylko 2 male po okolo 60l .
Dzis u nas znowu pieknie jak Misiek wstanie i zje to ide na cmentarz dzis byly by mojej babci urodziny .Pogoda fantastyczna slonko grzeje az zyc sie chce:-):-)
Milego dziona...

Do góry