reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Jezu a jak tak dostalam po tylku od starszaka ze ledwo zipie
darl sie CALA NOC
padam na cycki :confused2: jak i pewnie wszyscy sasiedzi

Bea do lekarza marsz

a jak inne testy?
Kate gratki jednej kreski ;-) jednak dla mnie taka roznica wieku to hard wersja ;-)
reszte pozdrawiam serdecznie i goraco

reklama
Hej, ja też wpadam na chwilkę:tak: poczytałam Was, ale popisać więcej nie dam rady, bo prawem serii, skoro jutro wyjeżdżam, to akurat na ten jeden weekend w roku zwaliła się robota, więc będę dziś usiłować zrobić wszystko:-p:-pDo tego akurat dziś musiałam dostać @, jakby już te dwa dni nie mogła poczekać....ale nie dam sobie wyjazdu odebrać i choćby na czworakach, z oczami na zapałki pojadę i tak:-D
Wszystkim chorującym zdrówka życzę! A poza tym miłego wiosennego dnia!:tak:

ja też narazie na chwilkę, byłyśmy już z młodą rano u lekarza, na zakupach, pranie wstawiłam, kuchnie doprowadziłam do porządku po wczorajszych gościach, młoda szaleje po podłodze....tylko coś mi tak wanieje, chyba kupsko walnęła:baffled:
po południu jadę do smyka wydać trochę kasy:-)
miłego, słonecznego dzionka dla wszystkich:-)

pabla piękny sprint dzisiaj masz. Gratuluje tempa ^^
no kate ty też mialas wczoraj piękny zapitol ^^ Ja tez poproszę ciocie ciężarówkę.
surv nie dawaj się :)
Roni co się działo? tak hobbystcznie się darł?
Izabelka nie przejmuj się wpadkami. Nawet najlepsi kierowcy je miewaja tylko oni to rzekomo "robia bo nie dało się inaczej". Tja...
Mój mały tak samo jak synek Kasi robil w pojazdach na zł ale teraz by wcale nie wysiadał:-):crazy:
pearl i widzisz dałaś rade przetrwać trudny okres ^^

Mój mały dzsiaj pierwszy raz przespał całą noc :) Juppii Tylko rano był ciut marudny- zeby.
Piękny dzień, biore się za robotę bo przy dwójce chłopaków+ 3 gratis jak odłoże to na później to się w śmieciach zakopie a chce znowu dzisiaj na polu być jak najwięcej.

Kasia- milych plotek z kuzynka;-)
Pearl - moja mala tez zazwyczaj jest najmlodszym bobasem na tych spotkaniach dla dzieci.
Roni- wspolczuje tej ciezkiej nocy.
Surv- zycze szybkiego uwiniecia sie ze zleceniem- jutro nagroda- odpoczynek!
Pabla- skad tym masz tyle energii na tak intensywne sprzatanie? Zycze milego wydawania kasy;-).
Haszi- ty znowu bedziesz szalala z ta praca, tez masz zdrowko- no ale jak trzeba to trzeba.

Ja o 11 ide do lekarza, ciekawe co powie, mam nadzieje, ze nie uslysze slowa: paracetamol. Jak przyjde to sie pochwale.

witam się i ja:-)
ja też miałam dzisiaj przechlapaną noc jak Roni:-( i też ze starszakiem:-( albo mu coś zaszkodzilo, albo bał się klasówki z niemmieckiego:baffled: otóż takie dopadło go rozwolnienie:szok::szok::szok: że całą nockę spędził w toalecie, a ja razem z nim:confused2:
i tak sobie wczoraj zrobiłam analizę matematyczną, że jedno dziecie to jeden strach, a dwa dziecia to dwa stracha (inteligentne wyliczenia, co?):-p no i summa sumarum został w domciu...
ja też narazie na chwilkę, byłyśmy już z młodą rano u lekarza, na zakupach, pranie wstawiłam, kuchnie doprowadziłam do porządku po wczorajszych gościach, młoda szaleje po podłodze....tylko coś mi tak wanieje, chyba kupsko walnęła:baffled:
Pabla powiedz mi kobito, czy ty masz jakiś dodatkowy akumulatorek zamontowany??:rofl2::-D:-D i jak coś to gdzie te cuda montują , bo ja chętna:-p:-p
Beaa daj znać jak tam po lekarzu:tak:

Kurcze wy juz tak klikacie ,a ja dopiero wstalam:zawstydzona/y:

Survivor to udanego wyjazdu i obys sie z robota szybko uporala.
Beaa moze jednak cos innego ci dadza niz paracetamol.
Tosika bidny ten twoj starszak,zeby juz go nie meczylo.
Pabla jak ty to robisz,ze juz tyle rzeczy zdazylas zrobic i to z mala:szok:

U nas dzisiaj nocka przespana w calosci do 7.Za to mnie tak cos brzuch z lewej str naparzal,ze nie moglam spac:angry:Taki bol jak wyrostek,ale to nie ta str,wiec albo jajnik,albo nerka:baffled:

i ja sie witam
:)
ale piszecie..
Ja na maratony spacerowe sie nie nadaję bo jak za dużo połażę to mi rwa łaskawie przypomina że przegięłam:szok::zawstydzona/y:. Na basen muszę się wybrać dla ciążówek a z małżem osobno na normalny bo od stycznia mi obiecuje że będzie chodzić (lekarz mu zalecił) i jakoś się nie udało jeszcze:-(
Ale fajna pogoda.. mama w ogródku już grzebie, dzisiaj przyszły sadzonki róż i będziem sadzić i obmyślać co gdzie i jak:-):tak:
Dziecie jak się obudzi to też do ogródka:-D:tak::tak:

to ja uciekam...tzn sunę powoli i już niejako jak Lord bo mi się tam wygina wszystko i inaczej się nie da:-D:-D:-D

reklama
Do góry