Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przez ten czas wybawił się i wyspał za wszystkie czasy:-) jestem padnięta, ale zadowolona
jutro wieczorem wyprasuję stertę prania bo dzisiaj już nie dam rady
poczytam jeszcze chwilkę i zmykam spać
miłej nocki
Przesada, jeszcze z 3 tygodnie temu śnieg leżał... A ja byłam w samej cienkiej bluzie i się zapociłam. mała w bardzo cieniutkim polarku, ale miałam wrazenie, ze też się męczy. Dziwnie od razu tak się rozbierać
, choć pół miasta chodzi w krótkim rękawku, a i krótkie spodenki tez wyłapałam. Tak lubię wiosnę, a tu od razu lato
Ale byłam u brata na piwku, mała pobawiła się z braćmi, zasnęła ledwo przyłożyła główkę do poduszki. Wygląda fatalnie, bo ma siniaka na policzku, bo uderzyła się o półkę
Ja zycze od nas wsiego naj dla Julenki 

frytki
. Pozarla mnostwo frytek (wiem, wiem, okropna jestem), jednak wszystko oprocz frytek bylo bardzo pikantne, tak wiec nie bylo wyjscia. Jak talerz, ktory miala przed soba byl pusty to oczywiscie krzyk! Obok nas siedziala rodzinka z troszke wiekszym chlopczykiem, byl taki grzeczniutki, siedzial potulnie u tatusia na kolanach, a ta nasza diablica szalala jak opetana
. Juz widze, ze latwo z nia nie bedzie
.
ranny ptacszek, tylko po kim; to za to dalam pospac mezulkowi; niech strace; Oski buduje wlasnie z klockow statki kosmiczne dla siostry
a ta je rozwala i w kolko
maja zabawe