reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Oj dziewczynki ja też jestem jak najbardziej grillowa i ogniskowa.Uwielbiam kiełbaski, pieczonki i do tego piweczko.Wczoraj tak sobie właśnie imprezowałam.
Dziewczyny jeśli chodzi ten zasiłek to dowiedzcie się dokładnie, bo to 560zł to jest 100% zasiłku a on przysługuje po iluś tam latach pracy chyba po 5 cały czas na cały etat.Moja mama po 20 latach pracy ma właśnie taki zasiłek. A jak jest mniej lat to automatycznie zasiłek jest mniejszy.Od tego zależne jest tez czy zasiłek jest na rok czy na pół roku

reklama
Witam Drogie Panie:-)
znowu tyle czytania po 2 dniach nieobecności - normalnie szkodzi sobie człowiek brakiem systematyczności;-)
u nas juz po operacji
moje szczęście ma się oki, boli ale oczywiście nawet nie stęknie bo trza być twardym a nie miętkim;-)
ja już też dochodzę do siebie bo oczywiście wiadomo kto największym panikarzem rodzinnym jest:baffled:
ściskam, życzę dobrej nocki\
a dla naszych milusińskich, którzy kończyli 9 miesięcy czyli Tosieńki i Kubulka - duuużo radości i zdrówka

Witam wieczorkiem:-)
Mały śpi, M coś ogląda w TV a ja na BB:tak::happy:
Melduję że zaczęlam chodzić na fitness:tak:dzisiaj pierwsza godzina za mną, uff straciłam kondycję:zawstydzona/y:ale dobrze że na rolkach przed tem jeździłam bo by był obciach na całego. W środę powtórka z rozrywki:-)no i diety a raczej ograniczenia pakowania w siebie co tylko oczy widzą czas zacząć:-D
Pabla, Surv też jestem chętna na tą kiełbaskę, :tak:jak mi się uda M nakręcić:sorry:
Haszi ja stara harcerka uwielbiałam ogniska z gitarą:tak::tak::tak::tak:
Pearl śnieg:szok::szok::szok::szok:nie no zimę to ja lubie ale nie aż tak:no:
Renia zdrówka dla całej familii:tak:
No Kamu ma racje u nas w PL jest coś namieszane z tym bezrobotnym:baffled:
Kaja bądź twarda, postaraj się to zrobić dla córci:tak:

Kicrym ja mojego nakręcam,palant nie chce jechac ale jak coś to moja siostrę namówię i możemy cie z Katowic zgarnąć

Tosika Ty odkad jestes na forum chyba juz z 5 razy fryzjera zaliczylas heheh:tak: Ja bylam oistatni raz chyba ze 2 lata temu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Andula masz rację:-p ja raz w miesiącu jestem u fryca, może to wynikać z tego, ze staram się rozdwoić te moje parę wlosków na 100:-p i kombinuję i kombinuję:-D zresztą widziałyscie mnie już w różnych odslonach:rofl2: nie pamietam czy pisałam Wam, że też sobie przedłużałam:-p:rofl2:

Tosika i prawidlowo z tymi dzownami:tak:nie tam jakies rurki dla anorektyczek;-)
no się rozumie, aczkolwiek rurki też mam ale nie wygladam w nich jak anorektyczka buuuuu...

Renia szybkiego powrotu do zdrowia dla męża:tak: dobrze, że już macie to za sobą:tak:

Tosika o przedluzeniu nie wspominalas:tak:Ja tez pojde do fryzjera w Pl tylko u mnie nie ma sensu wydac kasy na fryzury gdyz ja ciagle w kitce;-)Raz na ruski rok rozpuszcze:tak:

Renia sybkiej bezbolesnej rekonwalescencji dla M:tak:

Witam, ale szalejecie, chyba z 10 stron nadrukowane a to dopiero jeden wątek:eek::-p
na początek życzę WSZYSTKIM MNÓSTWO ZDROWIA:-D:-D:-D
Kaja wiem co czujesz u mnie sytuacja jest bardzo podobna, z tym że mój M dużo nie może wypić, a jak wypije to jest strasznie chamski:wściekła/y: ostatnio przegiął i to bardzo, ale na razie jest grzeczny:sorry: pewnie nie na długo bo też obiecuje, a co jakiś czas robi wszystko od nowa:-( mam Go czasami tak serdecznie dość, że wtedy wizja rozwodu jest dla mnie najmilszym marzeniem:-p
Kasia ale z Ciebie debeściara:-):-):-):-)
Tosika ale Ci zazdroszczę fryzjera:zawstydzona/y: ;-)ja mam wizję nowej fryzury, ale na razie funduszu brak:-p
no i kolejny dzień minąłbez telefonu w sprawie pracy:-( u nas też wiało strasznie, ale było bardzo ciepło i spacerki się odbyły;-) mam jakąś chandrę bo nic mi się nie chce i myślę o głupotach:eek: zmykam czytać resztę bo mam zaległości:-p dobranoc:-D

Kicrym ja mojego nakręcam,palant nie chce jechac ale jak coś to moja siostrę namówię i możemy cie z Katowic zgarnąć
Kamu u nas to nie chodzi o transport tylko o to że wyjeżdżamy na Mazury i trzeba wszystko pozałatwiać i mój M twierdzi ze mało czasu:sorry:ale spróbuje go zamęczyć na sobotnie kiełbaski:tak::-)
Tosika o przedluzeniu nie wspominalas:tak:Ja tez pojde do fryzjera w Pl tylko u mnie nie ma sensu wydac kasy na fryzury gdyz ja ciagle w kitce;-)Raz na ruski rok rozpuszcze:tak:
u mnie identyko:tak::-D

Widze cisza na forum, surv śpisz o tej porze czy pracujesz?;-):-D
My jak zawsze pobudka o 6.30 , teraz młodzież szaleje na podłodze, zaraz będzie jęczeć że już śpiący:sorry:
U nas pogoda zapowiada się ładna, dzisiaj spacer rolkowy więc mogłoby być chłodniej:-p:-)
Miłego dnia!

My też od 6 na nogach, ale musiałyśmy odbębnić inhalacje, opukiwania i takie tam...no i pobieranie moczu, jak zwykle zakończone kupą w woreczku:baffled: To jakiś odruch Pawłowa, że jak młoda czuje woreczek na tyłku, to traktuje go jak nocnik:-)

Pogoda jak zwykle, więc po drzemce Młodej ruszamy na spacer....zaczynam marzyć o deszczu, bo przynajmniej wtedy nie czułabym się zobligowana do codziennych spacerów:-p

Olga, Natalka, Oleńka, Oliwka, Misiu sto lat! albo i dwieście:-)

reklama
cześć Dziewczyny!
Renia zdrówka dla męża:tak:
wczoraj zaliczyłam pierwszą stłuczke- oczywiście z mojej winy:zawstydzona/y:- jak to się mówi pierwsze koty za płoty.
Wiktora mi do żłobka nie przyjeli więc czeka mnie kolejny okres w domu, aż się zastanawiam czy nie otworzyć jakiejś ochronki dla dzieci w wieku żłobkowym...

Do góry