wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie i ja u nas nocka dobra wszyscy sie wyspali.Ide kawe zrobic Kamilkowi kaszke i Martynce jakieś śniadanko zrobic a później na 09:30 do kościoła.ŻYCZE MIŁEJ NIEDZIELI
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

M jak dziecko napalil sie na wesole miasteczko oczywiscie mowi ze dla Misia ;-) tylkoja z Fiskiem jedynie na filizankach moge sie przejechac 
Stary bedzie sie bawil my bedziemy sie zapychac lodami ;-)

ja bym się przeszła na rolercoster

albo na ten taki słup co się spuszczają w dół

a Fisielka z M do filiżanek, niech się kręcą

Kasia nic specjalnego a wydaliśmy 500złKicrym co nakupiliście?
tzn. 2 paki pampersów, dla mnie rybaczki, dla małęgo prezenty na dzień dziecka, M czapke z daszkiem bo on łysy
, baterie do kamery, 2 płyty RW, siatkę do wyłąwiania rybek z akwarium i trochę żarcia

ot to nasze zakupyPearl pytam bo ja już kupiłam na allegro używany maxi cosi tobi, ale w tym samym czasie licytowałam inny, i poprosiłam o wycofanie z licytatacji ale sprzedający się nie zgodził no i jak narazie moja ofreta jest najwyższakicrym fotelika jeszez nie kupilam ale chyba wezme ten za 499 maxi cosi prioria Ty jak z zakupem?

także jak wygram aukcje to będę musiała zapłacić więc bede miała 2

M mnie chyba ukarupi

zaraz się ubieramy i do kościoła.
Dzien dobry
Mis usnal przed 20 cala noc przespana tylko pobudka za wczesnie bo juz o 6 :10 ,ale nie mozna miec wszystkiego, wiec Ok![]()
Zmontowaliśmy się gdzieś o 20,mały zasnął w aucie,wnieśliśmy go do mieszkania i on zwykle się budził,a tu nic komar w najlepsze
Więc go rozebrałam,nakarmiłam na śpiocha i tak przespał cała noc
W ciężkim szoku jestem

Nie wiem, jak tam Wasi chłopcy, ale ci, których poznalismy jacyś tacy niesmiali;-) Zosia zaczepia chłopaków, śmieje się, łapie za rączki, a oni zawstydzeni
I bracia cioteczni i koledzy
Fajnie było, ale trochę jest to męczące... W domu mała biega, ale ja mogę posiedzieć, bo na nią zerkam. A na działce ciągłe chodzenie za małą
Wyciąganie wszystkiego z buźki i z rączek. Całe spodnie mam zielone od trawy, bo wygodniej było przemieszczać sie na kolanach

jak ja lubię coś robić w domu jak M jest zajęty
wszystko mi wtedy wychodzi bez problemu, a jak on jest i stoi mi nad głową to nic mi nie idzie
a tak mam upieczony jabłecznik (pycha właśnie zajadam - jeszcze ciepły), ugotowaną młodą kapustkę, rozbite schabowe, jeszcze tylko muszę obrać młode ziemniaczki i czekam na M
a i w między czasie zdążyłam ogarnąć w domu:-):-):-):-) u nas dzisiaj cieplutko, więc po obiedzie zmykamy na dwór

u mnie na wsi dzisiaj w kościele jest pierwsza komunia i widziałam jak sąsiadów synek szedł z rodzicami do kościoła, taki dumny wystrojony w tej białej szatce, z gromnicą w ręku, aż mi się oko zaszkliło bo ani się nie obejrzę, a tu mój Mały Pączuszek będzie śmigał do komunii
kurde od kiedy jestem mamą jestem jakaś wrażliwa na tego typu imprezy jak tylko wyobrażę sobie na nich Antosia
chyba się starzeje
miłego dnia :-):-)

.