reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam
Również jestem lipcową mamą. Zuzia urodziła się 26 lipca. Aż wstyd się przyznać ale jestem z Wami tzn czytam Was prawie od samego początku a że ja z tych raczej „nie udzielajacych się” to tylko czytałam….Troche mi głupio :zawstydzona/y:że tak ukradkiem „podkradałam” Wasze rady i pomysły no więc wypadało by chociaż podziękować….:tak:
Miłego dnia wszystkim

Agnik - zapraszamy do wspólnego pisania!
ja właśnie zrobiłam porządek w swoich ciuchach.....kurde, w połowe rzeczy nie wchodzę, od poniedziałku zaczynam dietę i ćwiczenia!!! bo mój brzuch i uda są w opłakanym stanie:szok::-:)no:

Ech, już pierwsza a ja nic nie zrobiłam:baffled: Najpierw Młoda marudna, chyba z przeżarcia, bo zwróciła pół śniadanka, potem zajełam ją sprzątaniem łazienki, teraz w końcu zasnęła a ja Youtubem się bawię, zamiast pracować:-p

M na szczęście spokorniał i już jutro nigdzie nie jedzie - jestem pewna, że w głębi duszy ustąpił, żeby nie znosić moich fochów... dobrze, że nie wiedział o planowanym kiełbasianym zamachu:-):-):-)

Nea, stosowałam tę dietę i na schudnięcie przed ślubem jest świetna! Tylko potem musisz się bardzo pilnować,jeśli chcesz dłużej utrzymać niską wagę, bo efekt jo-jo przynajmniej u mnie był porażający:baffled:

U mnei na balkonie już wszystko kiełkuje, bo ja lubię sama od małego roślinki hodować, ale chyba jednak surfinii chociaż dokupię, bo te mi coś z nasion nie wychodzą.

Agnik, witaj u nas! I pisz wiecej o sobie, bo nas już pewnie znasz:tak:

Dobra, moze chociaż pliki pootwieram, żeby zasymulować robotę, bo potem idziemy się ważyć i na spacer znowu mnie wieczór z ręką w nocniku w kwestii roboty zastanie....

Agnik ja również witam i zachęcam do pisania:tak:
Surv no właśnie stosuję ją aby schudnąć przed weselem swoim i znajomych po drodze, a że nie jestem sama bo mój T. też się skusił to jakoś wytrzymuję, ale wiem że po niej trzeba się pilnować z jedzeniem i tak zamierzam zrobić:tak: a pracą się nie przejmuj nie zając nie ucieknie:-D

Renia zdrowka dla Tymiego oby byl to tylko lekki katar:tak:
Agnik witaj:tak:

Beaa nie poszlam do lekarza mam wrazenie ze to trzydniowka poczekam do jutra bo i tak w przychodni miejsca nie bylo wiec czekalabym w gronie chorych i to nie bardzo mi sie usmiechalo:tak:Paracetamolem zbija sie goraczka ladnie wiec narazie obserwuje:tak:
Bylam na poczcie i wiecie co w Pl powietrze inaczej pachnie nie wiem czy to koszona trawa :confused:czy co :tak: czuje sie wreszcie w domu :tak:
Nea ja sie przed slubem nie odchudzalam samo zeszlo 3-4 kg :tak:

cześć i czolem zwartej drużynie:-);-)
ja się lepiej czuje, dopóki śliny nie muszę przelknąć:-( ale caly czas płukaniki robię, oprócz jednej, którą zaleciła mi dr- na pół szklanki letniej wody, łyżeczka wody utlenionej:szok: boję się, ze ją połknę niechcący:baffled: czy któraś miała taką płukankę???:confused: acha i ją trzeba raz jedyny zrobić:baffled:
Witaj Agnik:tak: no teraz możesz się zrekompensować za "podkradkowe" czytanie i zacząć z nami....klikać:-D:-D:-D:-D
Haszi zdopinguj M a co by szybko projekt zrobił, bo nam Ciebie brak i tęskno bez Ciebie;-)
Kicrym superancko, ze do obrony blizej niż dalej:tak: a pomoc w moim czary-mary masz gwarantowane:-p i wspołczuje siostrze:tak: ostatnio przed nami jechał taki sędziwy dziadek i też M mowię, ze jak nie daj boże wjechalabym mu w d**** to policja widząc tego dziadizusia jemu manndat powina wlepić:dry: moim zdaniem po 70tce prawko powinno byc zabierane:tak:
Kate szacunek:tak: podziwiam Ciebie i jesteś dla mnie idolką:-)Mało jest teraz na świecie ludzi, którzy w ten sposob podchodzą do życia:tak:
Kamu noo ledwo się wykalaskałam z anginy a tu znowu zapaenie gardła:wściekła/y: a cao zimę byłam twarda i ani razu nie kichnęłam, a tu???:angry:
A co do kwiatków na balkonie, to u mnie też jakiś suchotniki zostały z poprzedniego lata:-D:-D:-D w tym roku jednak mam ambitne plany (o ile nie zdążymy wcześniej sprzedać mieszkania:-p) a co by zagospodaroać balkon wylącznie na potrzeby Tosi;-) czyli zero kwiatków, za to piaskownica i stolik:-p

Izabelka jaki ładny avatarek
rzeczywiście teraz zerknąłam-bardzo ładny:tak::-)

Surv ja też nie raz daję luz jak widzę zacietrzewioną minę M, aby później powiedzieć magiczne slowa 'a nie mowiłam":-p i w sumie na dobre Tobie to wyjdziie, bo przynajmniej szafę sobie zapelnisz:-p:cool2:

Fredka wspołczuje nocki:tak: a karmisz jeszcze piersią
Surv.....no nie...a jak wygląda mina skrzywdzoenj dziewicy u faceta?????:-):-):-):-):-) Boszze...normalnie ta moja wyobraźnia mnie kiedyś zabije
hmmm...rzeczywiscie zaapsorbowały mnie te slowa:confused::-p;-):-D:-D:-D:-D Post u mnie też iscie fantazja ulanska:-D:-D mój M się śmieje, ze z taką wyobraźnią to powinnam scenariusze do telenowel brazylijskich pisać:-p
Andula zdrówka dla Misia :tak:
Nea a wiesz jak ja marzę pojechać na Litwę:tak: moi dziadkowie pochodzili z tych terenówi podobno jest tam piknieeeee:-)
Renia jak tam zdrówko M?? i zdróweczka dla Tymuisa:tak:

Mala spala ze mna w lozku i w nocy z niego spadla:szok:. Obudzil mnie dziwny dzwiek, a nastepnie placz, rekami poszukalam dziecka, a lozko puste...wtedy zorientowalam sie, ze mala lezy i wyje na podlodze.Na szczescie nic sie niestalo.
Łoj to wspólczuje:tak:biedulka, Zainab, ale dobrze że nic sie nie stalo:tak: ja też mam zawsze stracha, czy mała nie spadnie z łózka, dlatego rooluje koldry, robie podkopy, i w sumie lóżko wygląda jak pole po bitwie:-p

reklama
Tosika to na co czekasz ruszaj na podbój Litwy, polecam zwiedzić Wilno, Troki, Kowno no i w Palandze nad morzem też jest fajnie:tak:

Do góry