cześć i czolem zwartej drużynie:-);-)
ja się lepiej czuje, dopóki śliny nie muszę przelknąć:-( ale caly czas płukaniki robię, oprócz jednej, którą zaleciła mi dr- na pół szklanki letniej wody, łyżeczka wody utlenionej

boję się, ze ją połknę niechcący

czy któraś miała taką płukankę???

acha i ją trzeba raz jedyny zrobić

Witaj
Agnik
no teraz możesz się zrekompensować za "podkradkowe" czytanie i zacząć z nami....klikać

Haszi zdopinguj M a co by szybko projekt zrobił, bo nam Ciebie brak i tęskno bez Ciebie;-)
Kicrym superancko, ze do obrony blizej niż dalej

a pomoc w moim czary-mary masz gwarantowane

i wspołczuje siostrze

ostatnio przed nami jechał taki sędziwy dziadek i też M mowię, ze jak nie daj boże wjechalabym mu w d**** to policja widząc tego dziadizusia jemu manndat powina wlepić

moim zdaniem po 70tce prawko powinno byc zabierane
Kate szacunek

podziwiam Ciebie i jesteś dla mnie idolką:-)Mało jest teraz na świecie ludzi, którzy w ten sposob podchodzą do życia
Kamu noo ledwo się wykalaskałam z anginy a tu znowu zapaenie gardła

a cao zimę byłam twarda i ani razu nie kichnęłam, a tu???
A co do kwiatków na balkonie, to u mnie też jakiś suchotniki zostały z poprzedniego lata

w tym roku jednak mam ambitne plany (o ile nie zdążymy wcześniej sprzedać mieszkania

) a co by zagospodaroać balkon wylącznie na potrzeby Tosi;-) czyli zero kwiatków, za to piaskownica i stolik
Izabelka jaki ładny avatarek
rzeczywiście teraz zerknąłam-bardzo ładny

:-)
Surv ja też nie raz daję luz jak widzę zacietrzewioną minę M, aby później powiedzieć magiczne slowa 'a nie mowiłam"

i w sumie na dobre Tobie to wyjdziie, bo przynajmniej szafę sobie zapelnisz

Fredka wspołczuje nocki

a karmisz jeszcze piersią
Surv.....no nie...a jak wygląda mina skrzywdzoenj dziewicy u faceta?????:-):-):-):-):-) Boszze...normalnie ta moja wyobraźnia mnie kiedyś zabije
hmmm...rzeczywiscie zaapsorbowały mnie te slowa

;-)

Post u mnie też iscie fantazja ulanska

mój M się śmieje, ze z taką wyobraźnią to powinnam scenariusze do telenowel brazylijskich pisać
Andula zdrówka dla Misia
Nea a wiesz jak ja marzę pojechać na Litwę

moi dziadkowie pochodzili z tych terenówi podobno jest tam piknieeeee:-)
Renia jak tam zdrówko M?? i zdróweczka dla Tymuisa
Mala spala ze mna w lozku i w nocy z niego spadla

. Obudzil mnie dziwny dzwiek, a nastepnie placz, rekami poszukalam dziecka, a lozko puste...wtedy zorientowalam sie, ze mala lezy i wyje na podlodze.Na szczescie nic sie niestalo.
Łoj to wspólczuje

biedulka, Zainab, ale dobrze że nic sie nie stalo

ja też mam zawsze stracha, czy mała nie spadnie z łózka, dlatego rooluje koldry, robie podkopy, i w sumie lóżko wygląda jak pole po bitwie