Cześć Babeczki! Wczoraj w ogóle nie wchodziłam na forum
Razem z m wzięliśmy sobie dzień urlopu i fru do Kraka na zakupy. Nie nakupiliśmy za wiele - kilka t-shirtów, spodenki, m buty, ale miły wypadzik. Po południu wizyta u dentysty (nooo, tym razem było git
znieczulenie zadziałało i nic a nic nie czułam!) Potem chłopaki pojechali na basen - my z nimi ale jako obserwatorki - jejku jak słodko wygląda taki maluch w kąpielówkach i czepku:-) A dziś już piatek i weekend (jedziemy do znajomych więc super)
Haszi, znając Twoje "zamiłowanie" do depilacji, to mnie już nic nie zdziwi
;-)
Kate, naprawdę Cię podziwiam
Wytrwałości i siły życzę, bo to co robisz jest piękne
Kicry, to będziemy zbiorowo trzymać kciuki za obronę. Ale ja nie mam wątpliwości jaki będzie efekt
:-)
Surv, ale miałaś przygodę
Niezły łobuz z Twojego kocurka

Z dwójką dzieci nie jest tak źle - raczej nie da się niepostrzeżenie przewieźć drugiego pod wózkiem

Ale Florcia robi Ci psikusy z tym łapaniem moczu
Tosika, zdróweczka!!! Mi poamgało na gardło płukanie wodą z solą
Andula, zdrówka dla Miśka Fiśka!!! Jak dziś?
Nea, powodzenia w zrzucaniu zbędnych kg. Wczoraj zakupiłam spodenki na fitness, bilety też mam i zostało tylko się wybrać
Beaa, Miki tez nam kiedys spadł z łóżka, ale szybko się chłopak otrząsnął;-)
I to mi sie podoba

Kasia ja z tych co u dentysty znieczulenia nie potrzebują ale ja dziwna jestem![]()
Haszi, znając Twoje "zamiłowanie" do depilacji, to mnie już nic nie zdziwi

Kate, naprawdę Cię podziwiam

Kicry, to będziemy zbiorowo trzymać kciuki za obronę. Ale ja nie mam wątpliwości jaki będzie efekt

Surv, ale miałaś przygodę

Ale Florcia robi Ci psikusy z tym łapaniem moczu

Tosika, zdróweczka!!! Mi poamgało na gardło płukanie wodą z solą

Andula, zdrówka dla Miśka Fiśka!!! Jak dziś?
Nea, powodzenia w zrzucaniu zbędnych kg. Wczoraj zakupiłam spodenki na fitness, bilety też mam i zostało tylko się wybrać

Beaa, Miki tez nam kiedys spadł z łóżka, ale szybko się chłopak otrząsnął;-)
czuje sie wreszcie w domu![]()
I to mi sie podoba