reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

hej,
Madziu witaj;-) super, że do nas wróciłaś:-)
Surv z Florki rośnie mała zgrywuska po Mamie;-)
Iza zdrówka dla rodzinki:-)
Tosika nie choruj i nie dorabiaj NFZ-u;-) zdróweczka:-)
Pabla wspaniałe wieści:-D musisz się pogodzić z tym, że Twoja Córcia ma figurę Barbie:-):-):-)
Kacha gratuluję nabytku - ja też chcę zmywarkę:-p
Beaa oj Zainab się namęczy bidulka:-( zdróweczka życzę;-)
Dziękujemy za życzenia:)

a ja po pierwszym dniu pracy żyję i mam się nieźle, więc na razie może być:tak: ostateczne wnioski wysnuję na koniec tygodnia, ale na razie jest znośnie i mogłoby tak zostać:-p najbardziej mi żal Antosia bo ma bidusek cały dzień rozregulowany, ale też musi się przyzwyczaić bo w końcu pracuję nie tylko dla siebie, ale i dla Niego - mam nadzieję, że kiedyś to doceni;-) a tak poza tym wyrwanie się z domu jest bezcenne:-) biegnę na zamknięty obejrzeć chałupkę Łucka:-D miłego wieczorku:happy2:

reklama
My już po spacerku rodzinnym:tak::-)M ledwo doszedł do domu, no ale tak to jest jak się raz na ruski rok wybiera na długie spacery:-D
Beaa oby zdrówko już wróciło na dobre:tak:
KAtE fajnie że pracy było ok oby tak dalej,a Antoś na bank ci wynagrodzi:tak:
Agnik M z niezłym hasłęm wypalił:-D
Surv u nas też tak duszno, już raz padało a teraz się na burze zbiera bo mi "enka" przerywa brzydulę:angry::-D:-D

hej i my po spacerku.....
u nas gorąco, ale chmur narazie nie widać. Spacerek udany, najpierw godzina szaleństw na placu zabaw, potem grzecznie siedziała w wózku i w końcu zasnęła. Jeszcze obeszłyśmy apteki w poszukiwaniu bebilonu zwykłego ale nigdzie nie ma:no: ciekawe czy w Realu dostanę:confused:
teraz ja oczywiście na BB, a młoda w kącie stęka i kupkę robi:-D
Kate - zobaczysz że będzie dobrze, szybko się przyzwyczaisz i dni będą lecieć, Antoś ma dobrą opiekę a jak mama dostanie wypłatę to poszalejecie oboje:-)
Beaa - dobrze, że z malutką już lepiej, oby tak dalej.
A ja już na pewno wiem że dostała sie Lena do żłobka, dziś tam dzwoniłam i idę na rozmowę w piątek na 11:00. super:-):-)

Witam,
Beaa dobrze ze z mala juz lepiej:tak:

Kate
fajnie ze w pracy Ci sie podoba:tak:

Madziu dobrze ze sie odezwalas, powodzeniaw w przygotowaniach:tak:

Iza
zdrowka dla rodzinki:tak:

Kacha ja tez mam zmywarke i sobie chwale:tak:

Florka
szalejesz:tak:Survi nastepnym razem sie uda zlapac mocz.

Pabla dobrze ze wszystko z mala ok.:tak:

Agnik faceci czasmi nie mysla:tak:Wczoraj mowilam G zeby pranie poskladal z suszarki, przychodze pranie poskladane lezy na stole w duzym pokoju. Pytam sie czyy nie mogl juz schowac tych rzeczy do szafy a on na to mowilas ze mam zlozyc:-p

Tosika zdrowka. Jak jest cieplo to ja tez bym wyszla z mala na dwor:tak:

Andula jak tam plorki u kolezanki?

U na stroche popadalo i juz powietrze lepsze:tak:Mala sie zdrzemnela, a ja nadrabiam zaleglosci. Chcialam dzis wyjasnic z wyplata ale nie dalo rady wiec jutro ma dzwonic dziewczyna z HR-ow.

Antonio sto lat

Agnik faceci czasmi nie mysla:tak:Wczoraj mowilam G zeby pranie poskladal z suszarki, przychodze pranie poskladane lezy na stole w duzym pokoju. Pytam sie czyy nie mogl juz schowac tych rzeczy do szafy a on na to mowilas ze mam zlozyc:-p

U na stroche popadalo i juz powietrze lepsze:tak:Mala sie zdrzemnela, a ja nadrabiam zaleglosci. Chcialam dzis wyjasnic z wyplata ale nie dalo rady wiec jutro ma dzwonic dziewczyna z HR-ow.

Dorka skąd ja to znam:-D:-D:-D:-D mój jest identiko:-D:-D:-D
a co to jest HR??? Normalnie zaintrygowalo mnie?:-p:-)

masz racje Beaa coś ostatnio ode mnie choróbska odejsć nie mogą:angry:
Kate nie taki diabeł straszny:-D:-D:-D
Izabelka zdrówka dla rodzinki:tak:
u nas też duchota jakaś ale ciemnej chmurki żadnej:baffled: mała jeszccze walczy w łóżeczku ale jestem dumna z mojej dziewczynki, bo co raz ładniej je:tak:

Tosika - Human Resources - HR - inaczej kadry w pracy:-)
dobrze że Tosia coraz lepiej je!! ja właśnie po kryjomu wcinam kolacje, żeby mój mały piesek nie wypatrzył:-p
a zaraz kąpiel i do spania idzie mała, chociaż na śpiącą nie wygląda nic a nic:baffled:

Tosika - Human Resources - HR - inaczej kadry w pracy:-)

no tak, jak człowiek pracował na urzędniczych, państwowych stołkach to nie świadomy takiego wielkiego świata w PL:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dzięks Pabla:-)

a moja padła jak kafka, ale najpierw wiercila się w łóżeczku, kręciła i dopiero po soczku padła:-) a mnie po 2m-cach nieobecności nawiedziła po raz drugi@ :dry: ale mi dziwnie:baffled: czuje się jakoś tako bardziej babsko:sorry2::-p

reklama
Do góry