reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
yes, yes, yes - przyszedł zwrot podatku!:-) A drżałam, że pit źle wypełniony bo z 5 razy poprawiałam...i na konto wysłali, choć zwykle ignorowali moją informację, żeby nei przynosić do domu tylko na konto słać...no wielki szacun po prostu dla US

Witam i ja:-)
pobudka jak zawsze o 6 ale jakoś się już przyzwyczaiłam
Kasia oby przesyłka dotarła
surv u nas tez taka pogoda
andula współczuje bólu głowy no i lepiej to skonsultuj z lekarzem
Tosika super ze negocjacje poszly po twojej mysli
miłego dnia
pobudka jak zawsze o 6 ale jakoś się już przyzwyczaiłam

Kasia oby przesyłka dotarła

surv u nas tez taka pogoda

andula współczuje bólu głowy no i lepiej to skonsultuj z lekarzem

Tosika super ze negocjacje poszly po twojej mysli

miłego dnia

Surv - miłe uczucie, nieprawdaż??? U nas zwrot podatku już dawno skonsumowany, ale było miło

Ja dzisiaj padam, bo dostałam taki okres, że nie wiem jak się nazywam

Na szczęście dzisiaj mogę sobie pozwolić na pozostanie w domu. Jedyną rzeczą, której nie mam jak odłożyć to..................dentysta

Byłam tydzień temu, Pani doktor zbadała paszczę i powiedziała, że jest jeden mały dziad do naprawy
Ponieważ nie miałam weny na borowanie w zeszłym tygodniu, przełożyłam na dzisiaj
Spodziewałam się okresu ale nie aż takiego potopu. Trzymajcie za mnie kciuki, bo dentysta to ostatnia instytucja, na którą mam dzisiaj ochotę:-)
W Krakowie brzydko - pada i wieje;-) Mam nadzieję, że się poprawi:-):-):-) Miłego dzionka dziewczyny:-)
;-)

Ja dzisiaj padam, bo dostałam taki okres, że nie wiem jak się nazywam

W Krakowie brzydko - pada i wieje;-) Mam nadzieję, że się poprawi:-):-):-) Miłego dzionka dziewczyny:-)

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Surv - u nas zwrot podadku też był ale szybko się zmył :-)
Tosika - super że negocjacje owocne , a w nastepnym tygodniu to my poprosimy z Adasiem muffinki z truskawkami
bo dziecko polubiło ten owoc:-)
Ponadto Kasia któregoś razu pisała o 6 weidera więc obrazowo wygląda to tak : [video=youtube;nRjEKVKACWM]http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM[/video] , http://fitness.magicsport.pl/anusia/a6w1390rh9vx.jpg
U nas też szaro-buro ja wstałam a dziecko padło na na pierwszą drzemkę
Obudził się ok.6:00 tatuś dał melczko i teraz padł. Także zamienilismy się funkcjami bo ja wstałam a dziecko zasnęło.
Niedługo lecę do Babci a potem do krwiodawstwa oddać krew a potem się będę obrzerać 6 czekoladami
Tosika - super że negocjacje owocne , a w nastepnym tygodniu to my poprosimy z Adasiem muffinki z truskawkami

Ponadto Kasia któregoś razu pisała o 6 weidera więc obrazowo wygląda to tak : [video=youtube;nRjEKVKACWM]http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM[/video] , http://fitness.magicsport.pl/anusia/a6w1390rh9vx.jpg
U nas też szaro-buro ja wstałam a dziecko padło na na pierwszą drzemkę

Niedługo lecę do Babci a potem do krwiodawstwa oddać krew a potem się będę obrzerać 6 czekoladami

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hej hej
U nas też leje

zwrot podatku??? a mt nie mieliśmy
tzn, mieliśmy ale małż nie zapłacił jakiegoś vatu i pan łaskawie zadzwonił że konfiskuja zwrot na jego cześć:-
-( więc nie mam takiej dzikiej radości jak Wy

Unas jesyt mama non stop i baba (oczywiście mala plusuje u babci jak nie wiem) a jak mówię żeby tata powiedziała to się tylko cieszy i mówi mama

U nas też leje

zwrot podatku??? a mt nie mieliśmy

Unas jesyt mama non stop i baba (oczywiście mala plusuje u babci jak nie wiem) a jak mówię żeby tata powiedziała to się tylko cieszy i mówi mama

Witajcie ja już od rana u mamy,mąż mnie musiał podrzucić bo nie mam wózka a pogoda do kitu,leje i leje, zimno jak cholera.
Surv u nas podatek już dawno się zmył niestety
KasiaDe mnie poczta doprowadza do szału,jak mam coś zamawiać to wolę dopłacić i kurierem wysłać. Kiedyś z winy poczty dostałam negatywa na allegro.
My dziś też ładnie pospaliśmy tylko o 7.30 nasza kotka zaczęła rzucać się na drzwi od pokoju Maksa i go obudziła myślałam że ją rozerwę.
Maks mówi tylko bardzo ładnie baba i nic po za tym, mama tylko w kryzysowych sytuacjach:-)
Ciekawe czy zadzwonią z tym wózkiem dzisiaj
Surv u nas podatek już dawno się zmył niestety
KasiaDe mnie poczta doprowadza do szału,jak mam coś zamawiać to wolę dopłacić i kurierem wysłać. Kiedyś z winy poczty dostałam negatywa na allegro.
My dziś też ładnie pospaliśmy tylko o 7.30 nasza kotka zaczęła rzucać się na drzwi od pokoju Maksa i go obudziła myślałam że ją rozerwę.
Maks mówi tylko bardzo ładnie baba i nic po za tym, mama tylko w kryzysowych sytuacjach:-)
Ciekawe czy zadzwonią z tym wózkiem dzisiaj
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
U nas tez pogoda do bani, od rana leje i jest buro ponuro. Dzis nawet straszy nie poszedl do przedszkola, bo cos zaczął mi pokasływać.
Moja olcia mówi mama, tata i bach, acha i jeszcze chał jak psa zobaczy.
KasiaDe poczta mnie też wpienia, raz mi net nie chodził i puściłam na poczcie przelew i dwa tygodnie szedł.
Moja olcia mówi mama, tata i bach, acha i jeszcze chał jak psa zobaczy.
KasiaDe poczta mnie też wpienia, raz mi net nie chodził i puściłam na poczcie przelew i dwa tygodnie szedł.
pabla27
Fanka BB :)
Surv - super! ja jeszcze zwrotu nie dostałam
pewnie jeszcze z mc poczekamy...
Kasia - współczuję problemów z pocztą, u mnie narazie jest ok, jakoś działa....
moja ma dzis dzień wyjca.....oh, mam już dosyć i czekam z niecierpliwością kiedy zaśnie. wtedy rzucam sie na kanapę i czytam i nic nie robię. Obiadu brak bo wciąż leje strasznie i nie mam jak na zakupy iść.....

Kasia - współczuję problemów z pocztą, u mnie narazie jest ok, jakoś działa....
moja ma dzis dzień wyjca.....oh, mam już dosyć i czekam z niecierpliwością kiedy zaśnie. wtedy rzucam sie na kanapę i czytam i nic nie robię. Obiadu brak bo wciąż leje strasznie i nie mam jak na zakupy iść.....
reklama
i ja się witam na chwikę
mam małą awarię w sklepie
ale to później Wam opiszę
Surv super!!! ja to już zapomniałam, ze był zwrot
zdaj koniecznie relacje z szaleństwa zakupowego;-)
uciekam do wieczora kochane:-)
mam małą awarię w sklepie

Surv super!!! ja to już zapomniałam, ze był zwrot

uciekam do wieczora kochane:-)