reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witamy
u nas tez gorac i slonce piekne, dzis ma byc ok30 stopni. mielismy plany na zoo z kolezanka ale chyba ja sobie odpuszcze bo bedzie masakra jak zwylke w piatek, do tego taki upal:no:moze wybierzemy sie do parku na kocyk, w cieniu gdzies polezec:tak:
wczoraj bylam na malych zakupach, ale w sumie kupilam sobie tylko tunike ktora mi sie tak podoba ze uchhh:tak:chcailam Szymonowi kupic buty na lato i chyba kupie sandalki cale skorzane z twarda podeszwa tylko drogie jak c:tak:olera bo sprowadzane z Francji:eek: no ale planuje sprzedac mate i jumper bo maly juz nie uzywa wiec bedzie kasa z tego na dodatkowe wydatki.
Surv my dostalismy kaske z podatku wczoraj, jak milo ale niestety wszytsko idzie na fundusz przeprowadzkowy....:-(
Andula super ze w koncu Twoj M wraca, odciazy Cie troszke:tak:ja chyba mojego tez gdzies wysle co by sie cieszyc jego powrotem:tak:
Magdzik wspolczuje @, w mnie jest to samo, leje sie jak z kranu. co prawda mialma dopiero jedna ale teraz sie spodziewam nastepnej i juz jestem nie do zniesienia sama dla siebie:eek:co dopiero dla otoczenia:eek:

reklama
Surv moze malutka sie juz przywyczaja ;-)
Andula mam nazwe moze slyszalas excedrin migreine, poczytalam na forum i chyba tylko USA i Kanada, juz kolezance mowilam ma skontaktowac sie ze znajoma w szwecji czy szwajcarii czy tam sa, bo tam taniej podobno; jak nie to moze wysylkowo ;-)
Beaa super,ale lepiej nie chwal :-p:cool2:
Agnik lepiej pojdzcie do okulisty,lepiej szybciej,zeby jakby co dzialac

Beaa to cudownie:tak: oj kiedy moja prześpi tak całą noc:eek:
Surv na Islandie wypad robisz??:-)
Andula to zapewne stoisz już w gotowości w drzwiach ;-)oj biedulko wspólczuje obie tych bóli migrenowych:tak:
Agnik nie raz takie krótkie rozstania dobrze robią dla związku:tak: tylko ty chyba cały czas masz męża na weekendy??
Dorka ja to nie wiem czy bym tak dała radę jak ty pracować w czasie zmianowym:no: masz sily kobito:tak:
no a u mnie wyniknął następujący problem- zadzwonila moja pracownica, ze nie wiedzą co mają zrobić?? Otóż od paru tygodni mam w swoim skladzie nową pracownicę i odkąd ona jest dziewczynom zawsze na koniec dnia nie gra utarg- zawsze jest za malo (a to 10 zł, a to 30zł) :no: my o tym nie wiedzieliśmy , bo dziewczyny zawsze się skladały:no: i pare razy zwracały uwagę tej nowej, ze zawsze jak ona jest to brakuje kasy w kasiee:sorry: no ale wczoraj zbrakło 200zł:szok: i to raczej nie można się pomylić na taką kwotę w wydawaniu??:eek: czyli albo kradnie albo myli się w wydawaniu (aczkolwiek mamy taki program, ktory pokazuje ile reszty ma wydać:tak:) no i w związku z tym, że jestem na etapie, że moja kierowniczka jest na zwolnieniu (bo ciążata:-p) a kierownik, ktorego wybralam teraz dopiero przychodzi od 8mego czerwca - to musiałam sama pojechać:tak: no i oczywiscie zebrałam wszystkie pracownice do kupy, powiedziałam, ze jutro ta nowa ma przyjść, mają jej nic nie mowić, a ja wpadnę i ją prześwięcę, oprócz tego przy pomocy mojej koleżanki znalazłam w tempie ekspresowym nowego pracownika (mam nadzieję, ze się sprawdzi:tak:) ale dzisiaj z tego wszystkiego kazałam wylożyć wszystkie CV jakie do nas spłynęly i wiecie co najbardziej zafrasowało mnie jedno- zdjęcie dziewczyny, nawet ładnej i takie trele lele, i na końcu pod hasłem Osiągnięcia: Udział w Miss Mazur:oo2:;-) to ja już oczyma wyobraźnie widziałam ją w zastępstwie jednego manekina (najlepiej tego obok zdjęcia Dody, która rekalamuje nas:-p)
No ale cóż rózne mialam przygody z pracownikami :tak: Ostatni przypadek był jak dziewczyna w dwa tygodnie (tyle czasu zdążyła popracować) wyniosła towaru na 3tys:szok::szok::szok: Nieźle co?
jesiu u nas też beznadziiejna pogoda normaknie zwala mnie z nog, i chyba pojdę zaliczę jakoś drezmkę (szczegolnie, ze mała teraz śpi;-))

Beea tylko pozazdrościć i brawa dla małej
Andula ,Agnik fajnie,że wasi M będą z Wami
Surv jak widać jest nadzieja,że Florka się przyzwyczai
Młoda śpi ,starsza zaraz idzie do babci,m w terenie, wreszcie mam chwilkę spokoju!

Tosika wow:szok: to przetrzep ja koniecznie:wściekła/y:jak tak mozna wogole, tak ludzie narzekaja ze pracy nie ma a jak juz cos maja to zero szacuunku, tylko krasc i tyle:wściekła/y::wściekła/y:wywalilabym taka na "zbity pysk":wściekła/y:

oj prześwięć i to odpowiednio,tak to jest z ludziami,ja też nie toleruje złodziejstwa w pracy,a portafią kombinować,że hej

Tosika - jak na mój gust to ona ewidentnie kradnie:eek: porządnie ją prześwięc!!
Andula - M już chyba w domku:-)
Beaa - Super, że Zainab tak ślicznie spała!
Pearl - u Ciebie teraz upały a u nas brzydko:no:

a moje dzieci ( znaczy M i młoda ) śpią:szok::-) M małą uśpił przed 18:00 bo była okropnie marudna, potem sam się poszedł do niej położyć. Po 20 min młoda wstała, M wziął ją do łóżka, słyszałam jakieś śmichy, chichy, teraz zaglądam bo cicho a oni śpią:szok: słodko to wygląda:tak:
u nas dopiero od jakiejś godz nie pada, więc na spacerze nie byłyśmy. Jutro może moja siostra z dzieciakami wpadnie, fajnie byłoby, bo cały dzionek jestem sama bo M ma całodzienny turniej:-( no nic, chociaż jakiś pieniądz wpadnie....

Pabla pstryknij im zdjecie, ja mam jak Oski i maz spali sloodko
Wera szybciej zasnela, bo szybciej dzremki miala; tesc przyszedl :sorry: zawsze jak chce odpoczac

reklama
U mnie dwójka śpi, a m jak co piatek na koszu. Za to jutro ja mykam na fitness.
Tosika, z pewnościa załatwisz wszystko tak jak trzeba. Taki deficyt wakatów a ludzie tak nie szanują pracy... W głowie mi się to nie mieści...

To ja może zjem sobie truskawki? ;-)

Do góry