reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

jestem, jestem... i tak wcześnie, od kiedy nam się ze spaniem poprzestawiało:-p
Za oknem beznadziejnie pochmurno, ale czuję od balkonu jakiś rześki powiew, więc jest pewna nadzieja, że nie będzie znowu 30 stopni:tak:

Pearl, świetna fryzura - jeśli tylko masz odwagę, to tnij! Ja niestety mam włosy falowane, które ani dobrze skręcić, ani wyprostować się nie dadzą, więc pozostają mi różne warianty "naturalnej prostoty" na głowie:-p

Liwus, no to trzymam kciuki za powodzenie firmy! Pomysł masz, zapał też, więc musi się udać!:tak::tak:

Kaja, no na deszcz nie poradzisz,a grunt, że goście byli, dobrze się bawili no i mała z pompą pierwszy roczek obeszła:tak:

zmykam nakarmić głodomora i do roboty, póki ma dobry humor:-p
Miłego dnia!:-)

reklama
Witajncie u nas od rana taki skwar że nie da się wytrzymac, młody przez to budzi się ok 7, tez cały zgrzany bo raczkuje jak opętany po pokojach.
Ja się zaraz szykuje do pracy, znowu tyle godzin w tym zaduchu. Teraz idę sie jeszcze z synkiem pobawić.
Miłego dnia laseczki

I ja się witam!
popiszę więcej jak mała pójdzie spać bo jest marudna, a m mi odstawił wczoraj taki nr że pół nocy nie spałam - napiszę później na zamkniętym:baffled:
tak więc narazie jestem sama z młodą a ona marudna strasznie. A ja nas muszę dziś spakować itp....

Witam po wakacjach.
od razu przepraszam ale 3 tyg. nie jestem w stanie nadrobic.
tak róciutko
wakacje udane pogoda super, dzieciali i my poopalaliśmy sie , pokąpalismy w morzu rewelacja,
po powrocie tu u nas zimno z 27st w nocy tu na 15 skoczylo no i Szymek nam sie pochorowal ponad 3dni i noce walczylismy z uparta temp. 40st i nic nie pomagało schodzilo na 39,6 w szpitalu bylismy 3 razy i nic, dzis juz jest ok, Natalka od poniedzialku chodzi juz do przedszkola i ja przezywam traume otów popoludniu jak staje w drzwiach aby ja odebrac mała placze i nie chce wychodzic... ciekawe jak dlugo...
Szymek odkiedy Natala o 6 idzie do przedszkola to spi od 21 do 10.30rano. wiec wszystko mi sie przestawia.

Pearl- fajna fryzura i pasowalaby ci bo chyba masz proste wlosy.
Heksa- witaj po wakacjach!

U nas pakowanie w toku, mala mi pomaga, tj. co ja wkladam do workow i walizek to ona wyciaga:-). W takim tempie troche nam z tym zejdzie.
Pogode mamy lepsza, w nocy padalo wiec teraz jest czym oddychac.

Heksa witaj!
To mnie zaskoczyłaś z Natalą. Tak lubi chodzic do przedszkola?
Dobrze, że Szymek zwalczył temperaturę
Beaa, taki pomocnik to "skarb" ;-)

No narazie za nia pierwszy tydzien i sama wstaje pierwsze sroda czwartek wstała o 5 rano i mnie budzila a dzis wstałam ja o 6 i zanim doszlam do jej pokoju ona juz wybiegla z niego, mam nadzieje ze jej ten zapal i radośc nie mina.
No zwalczył ale to był koszmar bo i wymiotowal i caly czas plakal i nie mozna go bylo dotknoc bo wszystko go bolalo i na rece brac aby od nas ciepłoty nie pobieral... pierwszy raz i mam nadzieje ostatni takie cos przezyłam

Biedny Szymon oby juz sie wstretne chorobska go nie czepialy:tak:
Fajnie ze Natala lubi przedszkole:tak:
Beaa oby pakowanie prawnie poszlo choc przy dziecko tu nie lada wyzwanie:tak:

reklama
Do góry