reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
ja cześciowo spakowana,reszta jutro rano.
Moja też odpadła szybko, ale m mówił że jeść nie chciała:baffled:
a on ją oporządzał wieczorem bo ja jeszcze wybyłam na szybkie zakupki i kupiłam 3 kiecki w NY:-)
Zdjęć już nie zdąże wstawić, przybyłym na zjazd zaprezentuję w realu:tak:
Kaja - udanej i spokojnej podrózy!
Andul - jeźdzcie tylko we dwoje!! zobaczysz że naprawdę potrzeba takiego chwilowego oddechu!
dobranoc Dziewczęta, mykam spać.

Beaa juz czesc rzeczy spakowalam i M sie pyta czy to pranie wyprasowane:-pja mowie nie rzeczy na wyjazd a on spojrzal jak na wariatke i pyta "wiesz na ile jedziemy" juz po minie widzialam ze chcial mi "kota" pokazac;-):-D:-D

Pabla, udanego wypoczynku i do zobaczenia!
Andula, to myk ja do łózka - najwyższa pora na sen ;-)

Kurcze, wszystkie wyjadą:-(

heheh oki spadam grzecznie spac tylko z Wami fajnie pogadac a w domu M to nawet mnie nie slucha mala Ania moze i slucha ale odpowiedziec nie umie ;-);-):tak:

witam znowu po dłuższej nieobecności:zawstydzona/y:, ale nie będę się rozpisywać, bo przyczyn jest kilka:-(
Na początku wszystkim dzieciaczkom, które skończyły już roczek zyczymy z Oliwką wszystkiego najlepszego :-):tak: (Boże jak ten czas leci, przecież niedawno rodziłyśmy:tak:)
U nas także upał, a nasze wakacyjne plany nie wypaliły (bo na razie żyjemy z oszczędności, gdyż nadal oboje pozostajemy bez pracy:-() w tym roku pozostaje nam moczenie się w dmuchanym basenie razem z małą ;-) więc zazdroszczę wam dziewczyny tych wyjazdów...

Witam i ja wieczorkiem:happy2:
Moj potworek tez juz spi od ok.20 więc ja juz wykapana w letnije wodzie siedze na necie:-)
Andula nie zastanawiaj się, wykorzystaj dobra siostrę:tak:
Pabla udanego wyjazdu:tak:
Ewelink@ trzymam kciuki żeby wszystko sie poukładało:tak:
Kasia, Beaa my też nigdzie na weeken nie jedziemy:dry:
Spokojnej nocki!

reklama
Hej:tak::tak::tak:
Dzisiaj chyba taki dzień, bo Jula też padła jak mucha jakąś godzinę temu. Fakt, szaleństwa na działce na pewno zrobiły swoje, ale i tak przeżyłam szok:tak:

Teraz jest super - chłodno i można czymś odetchnąć:-D:-D:-D To lubię:cool2: Zaraz sobie zapodam coś alkoholizującego. Ot tak, posączę sobie, a co:-D

Wszystkim życzę dobrej nocki i do jutra:tak::tak::tak:

Do góry